Как ще се развие връзката ви през 2022 според зодията ви?

28393
Как ще се развие връзката ви през 2022 според зодията ви?
Снимка: iStock

Без съмнение изпратихме една трудна година и се надяваме, че 2022 ще е по-добра във всяко едно отношение. Според астролога Кларис Монахан това ще бъде една по-добра година във всяко едно отношение, включително и любовта. Ето и как ще се отрази тя на всяка една зодия:

Овен

Ако сте родени под този знак, то годината за вас ще започне ударно. Марс се намира в секторния огнен знак на Стрелец. Това създава хармонични условия за успех. Според астролога, то инерцията в отношенията ще престане и ще има развитие. Ако партньорът ви е на същата вълна като вас, то може да отидете на друго ниво. Ако пък не е, то се впуснете в търсене на друг партньор.

Телец

За тях годината ще бъде година на промени. Това се дължи на затъмненията, които попадат в техния знак. Управляващо за тях е Слънцето, а през 2022 има слънчево затъмнение, което попада в техния знак. Ако нямате половинка, то ще си намерите. Ако пък имате връзка, очаквайте сътресения.

Близнаци

Те са обсебени от идеята за връзка, но това ще се промени през тази година. Огненият Марс се пада именно в този дом. Годината ще бъде с фокус за предприемането на по-добри решения, които да водят до дълготрайни резултати.

Рак

Любовният ви живот е зациклил и не търпи никакво развитие. Това се дължи на фактът, че Плутон е във вашия знак, а той се движи бавно. Добрата новина, че изминалата година беше последна, когато Плутон е във вашето Слънце. Енергията Плутон-Слънце има тенденцията да носи наситени и страхотни преживявания.

Каква е ЛЮБОВНАТА фантазия на всяка зодия

Всеки човек има своите фантазии в любовен аспект. Не всички обаче са склонни да ги разкрият, но астролозите издават някои тайни на отде...

Лъв

През тази година отношенията ви ще преминат на следващото ниво. Сатурн е планетата на ограниченията и ще се погрижи за отношенията ви през следващата година. Тя ще се движи във вашия дом, което означа, че ще бъдете сериозни в отношенията си. Ако половинката не поема задълженията си към вас, то е най-добре да потърсите друг партньор.

Дева

Връзките на девите бяха доста по-лежерни, но в началото на 2022 това ще се промени. Юпитер ще подгрее вашия дом на брака. Може да решите да предприемете сериозната стъпка, независимо дали сте заедно от дълго време или сте от сравнително скоро. Има вероятност връзката ви да се превърне в годеж или брак. Годината определено е благоприятна за създаване на семейство. Това ще бъде една от най-добрите години в любовно отношение за Дева.

Везни

Големият любовен хороскоп за 2022

Според астрологичните прогнози 2022 година ще бъде по-добра, но и по-динамична от 2021 година във всяко отношение. Трябва да бъдем вним...

В началото на годината ще бъдете в ретроградна Венера. Това може да ви остави без много време за любов. Може да имате повече разногласия с партньора си – да не ви обръща внимание и да се чувствате пренебрегнати. Ако това ви се случи, не се притеснявайте. Този период няма да трае дълго. Венера ще премине в директен ход след края на Януари и всичко ще си дойде на място.

Козирог

Венера ще бъде във вашия знак до 6-ти март. В началото ще е ретроградна и това може да попречи на любовта ви, но след това нещата ще се нормализират. Ако сте готови за по-дълбоки взаимоотношения – действайте.

Риби

Вашият управител е Юпитер и той ще бъде водещ през цялата година. Тази година определено ще срещнете любовта и ще бъдете щастливи. Това е чудесна възможност за дълго обвързаните да изведат любовта на преден план. Трябва да бъдете сигурни, че давате достатъчно и получавате същото в замяна, тъй като Юпитер може да доведе до размиване на границите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Златните 8: Тези качества правят жената магнит за мъжете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com