Как успяваш да отблъснеш Единствения според зодията

23252
Как успяваш да отблъснеш Единствения според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Всички имаме някакви страхове и защитни механизми, които се проявяват ненадейно. Често в желанието си да създадем перфектна връзка, успяваме да отблъснем човека до себе си. А най-лошото от всичко е, че сами не го осъзнаваме. Ето как всяка една зодия успява неусетно да изплаши и отблъсне любимия си.

Овен

Отблъскваш Единствения с предпазливостта си. Бягаш от задълбоченото обвързване, към което се стреми половинката си. Всичко във връзката е наред, докато не се почувстваш твърде удобно в нея. Докато се опитваш да бягаш в надеждата си да те последват, оставаш сам.

Телец

Никой няма право на грешка. Когато се влюбиш, обичаш много силно. Като цяло си перфектната половинка – всеотдаен, отзивчив, обичащ. Но една грешка в поведението на половинката може да прекрати връзката. Не бъди перфектен във връзката си и не очаквай това и от другия.

Близнаци

Отблъскваш с постоянните си обяснения. Искаш любимия да знае всичко за теб, какво искаш, за какво мечтаеш, какви са плановете за бъдещето ти. Задължаваш човека до теб да научи всичко, с което го изтощаваш, започва леко по леко да се отдръпва.

Рак

Не бива да казваш на хората как трябва да се чувстват. Успяваш да изплашиш всеки, който е останал за по-дълго. Усетиш ли, че се сближавате, започваш да налагаш мислите и чувствата си. Това губи личната идентичност и плаши хората, които рано или късно си тръгват.

Лъв

Опитваш да контролираш неща, които не трябва да бъдат контролирани. Никой не обича заповедите на мама, така че остани любовник, а не настойник.

Дева

Отблъскваш другите като първо правиш същото със себе си. Когато започнеш една връзка и щастието циркулира във вените ти, търсиш причина за това щастие. Намираш хиляди причини според, които тази връзка не е редна и трябва да спреш веднага.

Везни

Успяваш да изгониш от живота си всеки като го караш да се конкурира с приятелите и семейството ти. Хубаво е да имаш хиляди приятели, но когато имаш връзка трябва да отделяш внимание и на най-важния човек. Никой не обича да се състезава за внимание. Повечето предпочитат да си тръгнат, отколкото да се борят.

4 начина, по които бившите се завръщат в живота ни

Рано или късно всеки открива любовта на живота си и изживява голямата любовна драма. Дали преди или след любовта на живота, изживяванет...

Скорпион

Саботираш собственото си щастие. Твърде дълго време се убеждаваш, че не заслужаваш да си сам. Когато откриеш единствения, отделяш твърде много време да се радваш на факта и забравяш, че до теб стои човек.

Стрелец

Твоята пасивност успява да отблъсне абсолютно всеки от живота ти. Правиш всичко възможно, докато се добереш до тръпката си. Но когато я получиш ставаш пасивен и губиш желание. Хората се събират, за да получават внимание и подкрепа. Твоята пасивност не би ти позволила да задържиш никой.

Козирог

9 знака, че си с ГРЕШНИЯ партньор

Трудно е да намериш половинка, с която да си сигурен, че ще останеш до края на живота си. Несигурността в любовта в днешно време ни кар...

Черноглед си и това кара хората да се чувстват неконфортно около теб. Задълбочен и отдаден си на кариерата си, но в личния живот винаги виждаш най-тъмната страна на нещата.

Водолей

Опитваш се да запазиш себе си и така отблъскваш Единствения до теб. Наранявали са те в миналото и сега предпочиташ да не отваряш напълно сърцето си. Половинката ви обаче очаква да му се отдадете изцяло, а щом не го получи се отказва и си тръгва.

Риби

Не обичаш да решаваш проблемите, а само да се оправдаваш. Когато те помолят да оправиш нещо казваш, че ще поработиш. Естествено, никога не си правиш труда. Двойките търсят разбиране не пасивност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com