Как всяка ЗОДИЯ ще украси дома си за коледа?

6852
Как всяка ЗОДИЯ ще украси дома си за коледа?
Снимка: Lynda Hinton / Unsplash

Овен

Овните са много пестеливи в украсата и определено не си падат по пищните коледни декорации. Сдържани са и си падат по изисканото и минималистичното.

Телец

Телците се палят трудно на тема Коледа, но пък започнат ли да украсяват, започват да се вихрят и общо взето са способни да изпаднат в двете крайности. Въображението им е голямо и всяка година успяват по различен начин.

5 зодии, които са наистина трудни деца

Близнаци

Близнаците са естети и педанти. Украсяват късно, но отделят много време в това коледната им украса да бъде естетически издържана цветово. Близнаците са грандомани и обичат да има много красиви неща и още повече лампички.

Рак

Раците са романтици и обичат нежните и деликатни декорации за коледа, както и тези които създават уют за цялото семейство. За тях елхата и то истинската такава е задължителен елемент от коледния дух у дома. 

Лъв

Лъвовете все отлагат украсяването за Коледа, но когато се хванат да декорират, домът им придобива царствен вид. Обичат всичко да е изпипано до милиметър и разбира се колкото повече злато, толкова повече лъвско щастие.

Дева

Девите превръщат дома си в истински магазин за коледна украса, която се сипе от всеки прозорец, рафт, маса и т.н. Коледната им елха винаги е най-красива и всичко е подредено и измерено до милиметър.

Везни

Везните трудно се наканват да започнат да украсяват за Коледа и трудно решават кое как и къде да го сложат. Имат голям ентусиазъм да украсяват за Коледа, но повече на думи, но откъм действия намират трудности. Много често дори можете да видите една хаотична украса в различни цветове и стилове. Все пак уютна и празнична!

Скорпион

Тези ЗОДИИ винаги се обвързват адски трудно

ТЕЛЕЦ Телците са упорити и много държат на своето. Отстъпчивостта не им е присъща, а това често е предизвикателство дори за най-търпел...

Те винаги влагат много идеи и различни начини, по които украсяват дома си всяка година, макар и с една и съща коледна украса. Всяка година обаче има по нещо малко и ново, което да е допълнение към всичко останало.

Стрелец

Те са в постоянно движение и не виждат смисъл да украсяват. По-лесно за тях ще е да нахлупят коледна червена шапка и просто да обикалят с нея навсякъде където ходят.

Козирог

Те обичат класическото червено и зелено и всяка година използват едни и същи играчки. Не защото не обичат да украсяват, но защото те просто са им толкова любими, че не могат да се разделят с тях. А най-много държат на коледните аромати: Вкусни меденки, тиквеник, баница, горещо какао с много канела!

3-те зодии, които сменят най-много партньори

В живота има два типа хора - такива, които намират половинката си от раз и такива, които минават през голямо търсене и много партньори,...

Зодиите, които таят обиди

Водолей

Водолеите са мечтатели и романтици, които си падат по висящите от камината коледни чорапи, нежните коледни покривки, фруктиерите с плодове и елхови клонки между тях и при тях има много деликатност и стил. 

Риби

За тях коледа е перфектното време да се развилнеят страстно из цялата къща. Всичко е декорирано, винаги има по нещо ново и всичко е премислено и пресметнато до милиметър. Не защото са педанти, а защото са влюбени в коледните празници и идеята да украсят дома си така, че да направят щастливи цялото си семейство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com