Каква е истинската ти сила според ЗОДИЯТА

156263
Каква е истинската ти сила според ЗОДИЯТА
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Сила и мощ. Това са качествата, които притежавате, и ако се фокусирате върху тях, ще станете непобедим. Не забравяйте да запазите този пламък, дори когато смятате, че нещата не вървят по план. Вашата амбиция е възхитителна, но имате склонност да се отказвате, когато нещата не се изплъзват. Дори тогава останете и ще видите как даровете на усърдието ви ще започнат да се появяват. Овенът е боецът, воинът и инициаторът. Зодиакът започва с вас, защото сте безстрашни и имате силата да се трансформирате, след като сте живели чрез много въплъщения. Овенът е сила и вие сте силата, която започва от пепелта.

Телец

Талант, Лукс, Възхищение. Това са вашите качества. Вие сте напълно устойчиви, когато става дума за това, което искате, а когато не изпитвате страст, губите интерес към нещата, който е напълно нормално. Никога не подценявайте какво можете да постигнете, защото лесно можете да правите необикновени творения. Любовта е богата за вас и хората около вас оценяват това и ви обожават. Никога не се отказвайте от любовта и стойността, която имате. Не забравяйте да се доверите на вашите способности, вашите мечти и цели, защото само така ще се издигнете до върха.

Близнаци

Вие сте интелигентни, грижовни и приятелски настроени. Имате властта да правите трансформации с писалка или с думите си. Дали промените са положителни или отрицателни зависи от вашите убеждения. Меркурий е въплътен с вас заедно с негативите и позитивите. Това може да ви направи силен враг или уважаван другар. Не мислете себе си за недостойни и не поставяйте под въпрос вашата интелигентност, имате необходимите инструменти, за да направите положителни промени и да донесете любов на света.

Рак

Вие се обожавате, обичате и се доверявате. Страстта, която показвате, не трябва да се разглежда като слабост, Рак. Силата ви идва под формата на помощ към другите. В свят, пълен със себичност и абсурд, вие сте заземяваща и необходима сила. В действията ви има сила, защото лесно можете да създавате и унищожавате. Винаги помнете да обичате с цялото си сърце, защото светът се нуждае от блясъка, който му донасяте.

Лъв

ЗОДИЯТА, която ще получи предложение за брак през ОКТОМВРИ

Има една зодия, за която е много вероятно да се сгоди през предстоящия месец ОКТОМВРИ! Ето и коя е тя... ЛЪВ Вашата връзка е много б...

Вие сте почитан, ценен и обичате хората. Слабостите ви могат да се появят, когато не усетите любовта, която другите ви дават. Но не забравяйте, че вътре във вас има непоколебима сила, която може да ви помогне да се издигнете от тези предизвикателства, които може да ви накарат да се почувствате така, сякаш сте изхвърлени. Вярвайте в него.

Дева

Вие сте тенденционер, вие сте съсредоточени и заземени. Но можете да станете и ваш най-голям враг, защото разбирате най-тъмните страни на човешката природа. Когато другите виждат победа, виждате слабости и неуспех. Разберете, че думите ви могат да се окажат толкова сурови, така че не ги използвате за себе си. Научете се да се възхищавате и да уважавате себе си; вашите постижения не са напразни и светът наистина ви се възхищава и уважава.

Везни

Вие сте дипломат, вие сте почитани и уважавани. Друга кардинална сила, която е неразбрана. Вие умеете да се контролирате, вие сте готини, спокойни и организирани. Можете да промените мненията на другите и ще можете да носите маска, която е нечуплива.

Кои зодии са кармично свързани

Един от основните фактори , който изгражда характера ни е връзката на зодиакалния ни знак с една от трите вида енергии – Кардинал...

Скорпион

Вие сте силата и трансформацията. Скорпионът имитира и унищожава безмилостно. Това е знак, който не трябва да позволява това, което другите казват или правят да повлияят на емоциите му. Вие сте боецът, управляван от Плутон и Марс, знаете какво означава да влезете в битка и да спечелите. Тактическата страна на Скорпиона трябва да бъде почитана.

Стрелец

Вие сте философът, идеалистът и шампионът. Никой не може да съответства на това, което трябва да кажете, рядко се криете зад някого, защото сте достатъчно уверени в съзнанието си. Стрелецът обича предизвикателствата, защото се управлява от Огън и този елемент обича да бъде тестван. Обикновено ще излезе победител във всичко, с което се занимава, защото може да бъде изключително упорит.

Козирог

За какво мрънкат различните зодии

Извинението е човешко. Всички ние имаме недостатъци и всички грешим. Въпреки това, не се ограничавайте и извинявайте само, за да се изв...

Вие сте щателен, трудолюбив и упорит. Знаете, че сте били поставени на тази Земя, за да постигнете величие. Не позволявайте на себе си да се усъмни в преценката си, че правите чудесни неща. Подобно на Дева, можете да станете най-лошият ви враг, попадайки в капани на съмнение. Отблъснете желанието и продължете. Поддържайте съзнанието си на наградата и продължете да триумфирате. Козирог е превъзходство и сила, вие знаете как да използвате и двете по фини начини.

Водолей

Духът на Водолея е този на постоянните промени и социалните трансформации. Никой не може да съответства на вашето остроумие и вашата издръжливост. Вашите мечти са великолепни и с вашите виждания можете да промените социалните норми. Вашата философия може да промени или да развали умовете, действията ви могат да ни помогнат да разберем какво означава да видим границите. Този знак се вписва добре с алфа и омега, вие сте на ръба на разбирането на космоса и преструктурирането му.

Риби

Вие сте боец, неразбран, но надежден. Рибите може да изглеждат слаби, но дълбоко са готови да поемат всяко предизвикателство по по-скрит начин. Рибите избират битките си, за да се уверят, че ще спечелят победа. Вие сте главният илюзионист, тъкачът на мечтите и пътешественикът на най-тъмните сфери. Никой не може да мисли като вас. Вие сте уникални.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com