Каква е мисията ви на земята според ЗОДИЯТА?

10822
Каква е мисията ви на земята според ЗОДИЯТА?
Снимка: Pexels

Овен

Роден да проявява смелост и дързост, той е винаги начело при задачи, които изискват героизъм. Лошото при него е, че може да прекали с упоритостта и арогантността си. 

Телец

Стъпва на здрава основа, практик и ценител е на човешките достойнства. Единственият му недостатък е, че може да се възгордее от творенията си. 

Топ класация на най-отблъскващите дамски зодии

Близнаци

Контактни и жизнерадостни, родени да търсят истината и да контактуват с хората посредством думите. Ако съумеят да използват и насочат правилно интелигентността, ще извървят един чудесен път.

Рак

Дошъл е на земята с намерението да сплоти дома и семейството. Закрилник на майчинството и на сърдечните взаимоотношения между хората. Единственият му недостатък е, че е прекалено емоционален. 

Лъв

Неговата мисия е да е лидер, ала ако се самозабрави, е напълно възможно да се препъне в собственото си достойнство, егоизъм и суета. Ако успее да ги преодолее, ще постигне големи успехи.

Дева

Тя служи като пример за праволинейност и работоспособност за човешкия род. Цени чистотата на чувствата. Недостатъкът й е, че е прекалено взискателна и дребнава и трябва да бъде по-голям реалист.

Везни

В живота те се стремят към справедливост и се отдават изцяло, без да искат нищо в замяна. Грешката на този знак е, че иска да угоди на всички и в същото време изисква от всеки абсолютно същото. 

Скорпион

3 зодии, които трябва да внимават през ЯНУАРИ

ОВЕН Вие сте готови да се забавлявате цял месец, но в крайна сметка само работите, защото изведнъж сте необходими и всички зависят от ...

Мисията му в живота е да разбули житейските загадки и да контролира страстите на хората. Лошо е, когато той самият се оставя да бъде воден от инстинктите си, защото така се отклонява от целите си.

Стрелец

Той е пътешественик, способен да търси познанието и разбирането за това, което става по другите земи. Ако обаче го атакуват, не притежава силна воля да противостои, за да продължи духовния си път. 

Козирог

Роден е, за да налага сред хората добродетелност и целомъдрие и трябва да разбере, че всичко има смисъл, че човешката душа се „храни" и от дребни неща -тогава ще постигне пълно щастие.

3 зодии, на които всички ще завиждат през ЯНУАРИ

РАК За вас последните няколко месеца бяха въздействащи, тъй като фокусът беше върху връзките и отношенията, но този януари предлага въ...

Най-страстните двойки зодии

Водолей

Той се противопоставя на всяка власт, стреми се да живее без правила в свой собствен свят. За да уравновеси кармата си, трябва да бъде по-практичен и да осъзнае правата, които всеки човек притежава.

Риби

Силно вярват в свръхсетивните умствени сили и са склонни да не приемат нито разума, нито отговорностите. Затова ще преодолеят кармата си, като се научат да уравновесяват окултното с рационалното и хармонизират събитията в живота си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Топ 5 на най-красивите места в Европа през пролетта

Кой е най-големият полуостров в света

Тези 3 цвята никога не трябва да се използват за боядисване на яйца за Великден

В коя държава е най-голямото пристанище в Европа

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com