Каква жена си според месеца на раждане? – Първа част

8068
Каква жена си според месеца на раждане? – Първа част
Снимка: iStock/Guliver

Дамите са непредсказуеми като времето, горещи като жарава, нежни като цветята и силни като огъня. Всяка от тях има своя чар, своя характер, който я прави единствена и неповторима. И все пак се оказва, че жените, родени през един и същи месец, имат общи черти. Вижте каква жена сте според месеца, в който сте родена.

Януари

Дамите, родени в първия месец на годината, са търпеливи, уравновесени и трудно могат да бъдат предизвикани. Ядосани веднъж, те обаче се превръщат в стихия, януарска буря и сриват всичко по пътя си. Често са определяни като студени, което е погрешно впечатление. Просто януарската дама не общува с хора, които намира, че не са на нейното ниво, знания или не споделят изповядваните от нея ценности. Внимателно избират и събеседници, и приятели и партньори, с които да споделят пътя си. Амбициозни, силни и независими, те са родени успешни лидери и кариеристи.

Февруари

Февруари е месецът на дамите, които трудно могат да бъдат разбрани от света. Излизащи извън всякакви рамки, калъпи и правила, те са нестандартни и като мислене, и като характер, и като дела. Влюбени в живота, в романтиката и в самата любов, те често живеят в своя приказка и са доволни и щастливи от всичко, което съдбата им поднася. Не прощават предателството и лъжата, дишат за истината.

Март

Дамите, родени през март, са очарователни и харизматични. Те лесно се харесват на силната половинка, но рядко от своят страна биват привлечени. Трудно срещат и избират подходящия партньор, тъй като са взискателни и железни пред познатите мъжки трикове. Сърцето им може и ще бъде спечено само от единствения. Обикновено са тихи и скромни, но ядосате ли ги, ще стоварят цялата злоба на света върху вас и няма да ви оставят, докато не си отмъстят.

Април

Момичетата на април са кокетни и нежни, често неуверени в собствената си красота и значимост, което събужда ревността им. Склонни са да позволят на това разрушително чувство да погуби и най-хармоничната им връзка. Обичат вниманието, ухажването, общуването и са дипломатични. Поне докато ревността им не се покаже зад ъгъла.

Май

Сияещи със своята майска прелест и красота, дамите на този месец са истински изкусителки, но със сложен характер, чиито връзки, отношения и приятелства често са изложени на опасност поради избухливия нрав и многопластовата душевност. Смели и готови до край и с цената на всичко да отстояват принципите си, те плашат мъжете със силата си.

Юни

През слънчевия юни се появяват слънчеви момичета, влюбени в изкуството, творчески настроени и оптимистично настроени към света. Обичат да споделят и това е тяхна слабост, тъй като се случва да споделят и дълбоко пазена чужда тайна. Прекалената им комуникативност понякога им изиграва тази лоша шега, но никога не го правят със зла умисъл. Дамите на месец юни са импулсивни, емоционални и често си навличат беди, тъй като не премислят, преди да говорят, и винаги изричат нещата с истинските им имена в лицето на хората, за които се отнасят, колкото и грозни и неприятни да са.

Следва продължение…

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Ползите и вредите от газираната вода - можете ли да я пиете всеки ден

Желязната лейди: 4 начина да спечелите сърцето на жената Скорпион

Как да балансирате между връзката с партньора и приятелите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com