Каква ЛЮБОВ е писано да има всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 2)

37369
Каква ЛЮБОВ е писано да има всяка от 12-те зодии (ЧАСТ 2)
Снимка: iStock/Guliver

Зодиите имат различни възприятия за любовта, мечтаят различно за нея и се надяват да получат точно това, което сърцето им иска. Ето каква любов е отредена на всяка една зодия:

ЧАСТ 1 – четете ТУК

Кои зодии се влюбват най-трудно?

Дали сте си задавали въпроса за това защо едни хора се влюбват по-трудно от други? Оказва се, че и тук е намесена астрологията. Това са...

Везни: Везните имат много партньори в живота си и то не защото си мечтаят за бурни връзки и мимолетни преживявания, а защото такъв им е късметът в любовта. Все попадат на връзки, в които липсва истинска страст и просто се оставят да бъдат там, без да изпитват особено желание. Везните трябва да разберат, че от тях зависи да намерят щастието, а не да се задоволяват с малко.

Скорпион: На Скорпионите им е писано да имат любов като на кино. При тях романтиката наистина ще бъде като от филм, а любовта изпепеляваща. Ще открият, че няма как да имат всичко в живота, но това, което със сигурност им е отредено, е любов, изпълваща сърцето и душата им.

Стрелец: Представителите на тази зодия не могат да се похвалят с много партньори, но и те не обичат да дават сърцето си на всеки, който го пожелае. Много са недостъпни, внимателно избират партньорите си и това ги прави много желани, защото са трудно досегаеми. Много хора се борят за сърцето им, но накрая решението зависи само и единствено от Стрелците.

Козирог: Козирозите нямат много късмет в любовта. Те са едни от най-самотните зодии дълго време в живота. Хората около тях създават семейства, имат деца, но те сякаш много трудно успяват да стигнат до този момент в живота. Макар и късно, все пак намират щастието по свой собствен начин.

Най-добрият съвет за успешна връзка според зодията

Независимо от това дали вярвате в астрологията или не, тези съвети ще ви помогнат да внесете хармония във връзките си и да откриете сво...

Водолей: На Водолеите им е писано да имат големи и щастливи семейства, повече от две деца и много щастлив семеен живот. Те не искат нищо друго – това им стига, за да са щастливи. Най-хубавото е, че намират щастието рано и няма какво да им попречи да обичат лудо и за цял живот.

Риби: Рибите нямат лесен път в любовта, защото просто Съдбата е избрала при тях нещата да се получават с повече труд и упорство. Имат много проблемни връзки – изневери, скандали и какво ли още не. Винаги си мислят, че човекът, с когото са, няма да ги нарани, но накрая грешат и става точно това. В крайна сметка намират спокойствие, но не и изпепеляваща любов за каквато мечтаят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com