Каква трябва да е сродната душа на различните зодии

10670
Каква трябва да е сродната душа на различните зодии
Снимка: iStock

Сродната душа е онзи човек, който е най-големият ни поддръжник, адвокат и фен. Той иска да постигнем мечтите си и би сторил всичко, за да ни помогне да ги осъществим. Няма нужда да разговаряме с него, за да разберем какво мисли и чувства, защото погледът говори повече от всички думи. В негово присъствие се чувстваме щастливи и пълноценни. Ето как изглежда сродната душа на всяка различна зодия. 

Овен

Вашата сродна душа трябва напълно да ви разбира и вижда потенциала ви, макар и вие да не го правите. Може да бъдете щастливи да си стоите вкъщи, да работите една и съща работа 30 години, но вашата сродна душа има по-големи планове за вас и бъдещето ви.

Телец

Зодиите, които винаги обвиняват другите за проблемите си

Представителите на три зодии никога не поемат отговорност за действията си. Вместо това, те просто обвиняват другите за проблемите си. ...

Имате нужда от сродна душа, която може да застане срещу вас и да ви предизвика. Нямате нужда от някой, който просто пасивно стои, докато взимате безразсъдни решения, а такъв, който е на същата страница, както вас и е готов на всичко. Вашата сродна душа трябва да бъде истински партньор и някой, който ще ви окуражава да растете. Не искате да падате под нивото им, а да отидете на тяхното.

Близнаци

Имате нужда от сродна душа, която осъжда вашите идеи като ирационални и глупави, но ви подкрепя, дори когато сте решили, че вашето мислене е прекалено неконвенционално и странно. Вашата идеална сродна душа е вашият застъпник и ви подкрепя, дори когато всички други се съмняват.

Рак

Имате нужда от сродна душа, с която може да споделяте всичките си емоции по всяко време, без да ви съди. Той е най-добрият ви приятел, вашият терапевт и родител в един и същи човек. Той винаги е там, когато имате нужда.

Лъв

Сродната ви душа трябва да ви кара да свалите маската, която слагате пред другите, за да може да разкриете истинската си същност. През повечето време нямате проблем с това да бъдете в центъра на вниманието, макар че чувствате значително напрежение да бъдете най-добрите, когато сте около хора. Но вашата сродна душа вижда истинското ви лице и приема, че не сте перфектна. 

Дева

Зодиите, които ще преживеят огромни загуби през юли

Юли ще донесе големи проблеми на тези зодии. Те преживеят големи загуби. Овен Основният проблем на Овните е, че изпадат много бързо в...

Имате нужда от сродна душа, която ви помага да приемате и обичате себе си. Имате склонност да бъдете прекалено строги и критични към себе си заради грешките си, затова ви трябва някой, който да ви покаже колко сте ценни, че заслужавате да бъдете обичани, а несигурността ви е просто загуба на енергия.

ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Изплашете веднага: 7 най-ефективни начина за защита срещу кърлежи

25 нови (и не толкова) факта за женските гърди

Какво се прави със старите върбови клонки от Цветница?

Освен върбовите клонки - какво още се прави за късмет на Цветница

Как да се преборим с чувството за вина?

Кои обичаи задължително се спазват на Лазаровден за късмет?

Откриха череши с мистериозна течност на 250 г. в скривалище на Джордж Вашингтон

Как се пише: озадачен или озадъчен?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com