Какви са зодиите през летните месеци?

5602
Какви са зодиите през летните месеци?
Снимка: iStock

Нека видим как се държат различните зодии през летните месеци. Може да познаете себе си или някой приятел в следващите редове: 

Овен 

Овните през лятото в астрологията са фокусирани върху физическата енергия, което има смисъл. Владетелят на знака е Марс, който има енергията „отиди-отиди-отиди“ и е от ключово значение за определянето на най-добрата ти фитнес рутина. Движението на всички нива е важно за това разположение. Фитнесът и лека атлетика ще бъдат силни през лятото, само не забравяйте да забавите, когато е необходимо.

Телец 

Вие сте трудолюбив човек, който понякога позволява на финансовите рискове да пречат на личния напредък напред. За да презаредите енергията си идете сред природата. Насочете мъдростта, която притежавате, като се свържете с природата. Красотата и чувствеността трябва да бъдат част от деня ви, както и спането и гушкането. Създаването на ценностна система ще бъде от полза за вашето здраве, не само за вашата здравна рутина, но и за вашата работна среда. Научете се да разпускате и това ще облекчи стреса, който задържате в тялото си. 

Близнаци 

Близнаците в астрологията са склонни да имат бърз, състезателен ум. За да спрете постоянния цикъл на претоварване, намерете платформа, която ви позволява да извадите всичко и да изразите себе си. Намерете начин, за да обработите цялата информация, която държите, като писане или говорене. Свързването с другите е важно, така че да работите от вкъщи за дълги периоди през лятото от време може да ви е малко трудно. Не забравяйте да се тревожите за неща, които не можете да контролирате. 

Рак 

Ракът в астрологията може да означава подхранващи качества, които създават голяма грижа. Те трябва да водят с интуицията и емоциите си, но също така се нуждаят от обстановка, която е утешителна и безопасна, за да избегнат срамежливост или несигурност; намирането на общност е важно за този знак. Внимавайте как вашите емоции могат да завладеят вашето благополучие и се отдалечете от потъването в негативни мисловни модели. Всички практики, които ви свързват с вашето подсъзнание, ще бъдат много полезни.

Лъв 

Те трябва да подхождат с лекота към нещата и да се забавляват с каквото и да правят. Устойчивостта е чудесна черта, но улесняването на нещата може да донесе повече мир, особено в сърдечните въпроси. Помислете за това по следния начин: Ако се чувствате изчерпани, добър проект за вас би бил доброволчеството с деца. Може би можете да научите вашата племенница или племенник на китара чрез Zoom или да опитате книги за оцветяване за възрастни. Водете от сърце по творчески начини и ще намерите радост и удоволствие.

Дева 

Девата се чувства добре през лятото в астрологията, все пак след това идва сезонът, който управлява. Това разположение набляга на лечебната енергия, така че дайте си почивка и се ангажирайте с практики, които ви позволяват да изпитвате състрадание към себе си. Внимавайте да не бъдете критични към себе си. Умът е важен за вашето лечебно пътуване. Не забравяйте, че мислите ви могат да се превърнат във вашата реалност; затова създайте ежедневна практика, която изисква внимателност и благодарност. 

Везни 

Везните обичат да посредничат и обикновено обичат да заобикалят консултирането и да помагат на другите да намерят справедливост. Имайте предвид обаче как хората източват енергията ви, като им отделяте повече внимание, отколкото вие за себе си. Създаването на здравословни граници около вашите взаимоотношения би било полезно за вашето благосъстояние.  

Скорпион 

Ежедневната сексуална практика за удоволствие е важна за този знак през лятото, тъй като представя изцеление чрез освобождаване на емоции и установяване на връзка. Важно е да обърнете внимание на вътрешното си познание - това е суперсила в това настаняване. Имайте предвид баланса и излизането, за да се насладите на простите неща в живота. Не всичко трябва да е толкова сериозно! 

Стрелец

Стрелецът се нуждае от свобода и гъвкавост, за да разбере кое им работи най-добре. Следването на чужд план няма да работи за това разположение. Това може да означава да имате наистина независим, с гъвкав работен график и да намерите свобода. 

Козирог

През лятото изглежда, че всъщност процъфтявате като лидер, но може да не сте в крак с вашите нужди и емоции. Козирогът изисква структура и система за план за действие. Елементът Земя може да бъде балансиран с вода, което означава да обърнете внимание на емоциите си.

Водолей 

Винаги търсите по-доброто и искате да вярвате в човечеството. Тогава може да е във ваша полза да поставите строги ограничения за летния цикъл точно сега. Това разположение трябва да има предвид емоционалната откъснатост. 

Риби 

Рибите през лятото работят с интуицията си на най-дълбоко ниво и са склонни да имат професия в алтернативни практики. Въпреки това, те трябва да са наясно с потенциалните негативни ефекти от това да бъдат емпати. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com