Какви сте в любовта спрямо зодията си

7058
Какви сте в любовта спрямо зодията си
Снимка: https://unsplash.com

Експертите по връзките казват, че негативните мисли могат да бъдат най-големият убиец на взаимоотношенията. Между мислите, чувствата и поведението има много тясна обратна връзка, така че това, което мислим, е изключително важно. Нашите мисли могат да причинят проблеми в отношенията. Нека видим как вижда любовта всяка зодия.

Овен

Искате да сте център на внимание и това непременно ще ви създаде неприятности рано или късно. При Овните щом една връзка достигне по-високо ниво, тя веднага става безинтересна за тях. Ежедневието изтласква емоциите и страстта отвъд границите... Привидно лесна за преодоляване криза, за Овена може да се окаже непреодолима.

Телец

Телците са едни от най-топлите и любящи хора. За съжаление и те имат и недостатъци, а това, което може рязко да разклати връзката им е необходимостта от постоянен контрол на всичко. Тази зодия Има голяма нужда от постоянна сигурност, което я прави прекалено предпазлива понякога. 

Близнаци

Близнаците могат да се пригодят към всяка различна ситуация. Изключение от това правило са романтичните отношения. Докато Близнаците са динамични хора, те са вътрешно неспокойни, изолират се и са склонни да се лутат в самота. Проблемът им в отношенията не е трудността при установяване на контакти – хората са привлечени от тях. Проблемът е да се отворят към другите и да им позволят да се доближат до тях. Това може да е фатално за взаимоотношенията им с другите.

Рак

Раците са много чувствителни. Те говорят за емоциите открито и ясно – добрите и лошите. Проблемът е, че не могат да се отпуснат. Тяхната тактика за защита е атаката. В своя собствена защита те напомнят на другите за грешките от миналото, които са дълбоко в тях. 

Лъв

Лъвовете нямат проблем с любовта, поне в началото. Проблемите идват по-късно. Обикновено, когато пеперудите в стомаха вече не махат толкова много с криле, когато емоциите, свързани с другия човек, вече не са толкова мощни. Тогава Лъвовете губят самочувствието си и спират да си общуват с  хора, които не харесват – егоисти и упорити. Освен това те не могат да се извинят, защото правото винаги трябва да е само на тяхна страна. 

Дева

В любовта на Девите винаги държат на свооето. Те са интелигентни и практични. Практическата им страна е тази, която бърка толкова много любовния им живот. Когато рационалността вземе надмощие, Девата изпада в беда. Вместо любовта и настоящето, тя гледа към бъдещето и мисли за евентуална раздяла. Често пъти губи някой важен човек по този начин.

Везни

Везните имат трудности, когато се налага да вземат решение. Много хора, много неща - те се фокусират през цялото време върху нещо ново. Везните не могат да приемат рутината и постоянно експериментират.

Внимавайте в контактите с различните зодии, за да не ги загубите завинаги

Няма значение дали е романтично или приятелско отношение, но има някои неща, които определено не трябва да допускате в отношенията си с...

Скорпион

Скорпионите имат много красиви черти, но те винаги копаят дупки под себе си. Може би това се дължи на факта, че те се вкопчват в мнението си, не могат да го пуснат и не се вслушват в становището на партньора си.

Стрелец

Стрелците са позитивни и оптимистични хора. Начинът, по който те подхождат към живота, е наистина вдъхновяващ. Те ценят добрите страни на любовта, лесно се отварят към другите. Има обаче едно "но". Как могат да навредят на собствените си отношения. Те постоянно искат да се уверяват, че партньорът им е с тях, но не случайно и за кратко.

Козирог

6 грешки, заради които жените са нещастни в любовта

Жените са по-емоционални от мъжете. И когато срещнат подходящия партньор, те се оказват едновременно във вълнуваща и стресираща ситуаци...

Козирозите определено са постоянни и уверени. Те знаят какво искат и не обичат да губят време за хора, с които няма какво си кажат. За съжаление, те са консервативни и от страх от отхвърляне могат да пропуснат възможност за добри отношения. Но докато Козирогът намери някой, с когото този страх ще изчезне, всичко ще бъде страхотно.

Водолей

Малко вероятно е Водолеите да саботират отношенията си. За съжаление те са пасивни,което често е опасно за любовта. Водолеите са склонни да се изолират, без да показват емоции. Междувременно партньорът се нуждае от уверения, че искаме да бъдем с него. Може би си струва да уведомите другата страна за неговото поведение?

Риби

Честито! Скъпи Риби, вие сте последният, който би искал да развали щастлива любов. Вие поемате отговорност за себе си и връзката. Знаете кога си струва да отстъпите и кога е нужно да се борите за правата си. Здравата силна връзка е напълно в рамките на вашия обхват. Вие държите на сериозните отношения и не може да прощавате, ако някой ви предаде.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Какви обичаи се правят през всеки ден от Страстната седмица?

Какви груби грешки правим при печене на хляб в хлебопекарна?

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

При отслабване: кои са най-грубите грешки, които правим?

В близост до България се намират Принцовите острови - ето къде

С този прост трик ще разберете дали яйцето е твърдо сварено

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com