Какво цвете подхожда най-много на всяка зодия?

10448
Какво цвете подхожда най-много на всяка зодия?
Снимка: Pexels

Нека да видим кое цвете подхожда най-много на различните зодиакални знаци. Това може да ви помогне, ако искате да подарите букет на скъп човек, но не знаете какъв да бъде той.

Овен: Нарцис

Духът на чист въздух, който Овенът канализира със своя знак, започващ астрологичната година наново, е съчетан най-добре с това цвете.

Нарцисите се пукат рано и символизират ново начало. В северното полукълбо нарцисите цъфтят точно около пролетното равноденствие - периодътна Овена.

Телец: Лилия

Лилиите символизират преданост и плодородие, което е идеално допълнение към чувствената природа на Телеца. Kато цяло, тъй като Телците са сетивно ориентирани хора, управлявани от Венера (планетата на любовта и привързаността), всъщност е трудно да сбъркате с какъвто и да е флорален букет. Като земен знак Телецът е дълбоко настроен към природата и нейните ритми, напомняйки ни да опростим, да се приземим и да се върнем към сетивата си.

Близнаци: Лавандула

Изключително адаптивни и общитителни, имаме усещането, че Близнаците са навсякъде около нас. Ако им подарите сноп прясна лавандула, това значи, че сте направили подходящия избор. 

Те обичат успокояващия аромат на лавандулата.

Рак: Бяла oрхидея

Раците обичат да се грижат за нещата, така че нежната орхидея е чудесен избор. Белите орхидеи символизират невинност, благоговение и смирение, така че те са прекрасен подарък за този скромен, любящ знак.

Лъв: Слънчоглед

Слънчогледите най-лесно могат да бъдат открити точно в периода на зодия Лъв.Тези цветя винаги умеят да насочват вниманието право към себе си, подобно на самите Лъвове. 

Дева: Бяла роза

Трудно е да се обърка с такова чисто, вечно цвете като бялата роза. Девите обичат минимализма. 

Везни: Лале

Приятните миротворци от зодиака, Везните, са привлечени от лалетата, които символизират дълбока и безусловна любов.  Макар лалетата да се предлагат в голямо разнообразие от цветове и нюанси, никога няма да сбъркате в избора си.

Скорпион: Червена роза или здравец

Интензивният Скорпион заслужава цвете с подобен плам и червената роза е перфектният избор. Скорпионите изпитват естествена жажда за интимност и червената роза е просто сродната им душа.

Стрелец: Карамфил

 Стрелците жадуват за приключения и магията на неизвестното. Така че, може да се погрижите и за копнежа им по далечния неизследван хоризонт, като изберете това необичайно цвете, което да ги зарадва.

Козирог: Теменужки

Устойчивите цветя са чудесен подарък за трудолюбивия и упорит Козирог. Смята се, че думата „теменуга“ произлиза от френската дума от средата на 15 век „penser“, което означава да мислим или размишляваме - и двете са подходящи за този методичен знак на Земята.

Теменужките са сред първите цветя, засадени в началото на пролетта и ако те се развиват добре, тревистите трайни насаждения могат да се връщат година след година. 

Тези 6 зодии ще са нещастни през АВГУСТ

ОВЕН Започвате месеца с много ентусиазъм, но уви повечето неща ще ви вървят с главата надолу. Както във връзките, така и в професионал...

Избор на цвете според зодията

Водолей: Ирис

Ирисът е пролетно цвете, което е символ на надежда и амбиция. С омбре-оцветяване ирисите привличат вниманието - точно както Водолеите. Ирисите също са олицетворение на фънки, еклектични, необичайни и странни във флоралната сфера и ако това не е класически Водолей, не знам какво е. Ирисът също представлява началото на ново приятелство, както и съживяването на старото. 

Риби: Хортензия

Хортензиите символизират емоция, разбиране и благодарност, което ги прави идеален подарък за Риби, тъй като родените под този знак често се смятат за най-съпричастните и състрадателни от зодиака.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com