Какво да очакват Козирозите през тази година?

40986
Какво да очакват Козирозите през тази година?
Снимка: Pixabay

2021 често беше извън вашия контрол, Козирози. Вашият хороскоп за 2022-ра година е изпълнен с някои много необходими добри новини! В крайна сметка Юпитер и Сатурн прекараха миналата година в обновяване на втория ви дом на стабилност, като ви помогнаха да изградите по-силно самочувствие и още по-силно управление на финансите си. Това също ви принуди да преосмислите чувството си за себе си и да поискате това, което заслужавате.

Любов

5 мита за Козирога, които трябва да бъдат разбити

Има много слухове за Козирозите, въпреки относително неконфликтния им характер. Те се превръщат в митове, в които повечето хора вярват....

С началото на годината може да се мъчите да повярвате в романтиката. Венера ще се ретроградира през Козирог до края на януари, което ще доведе до много от усложнения във вашите взаимоотношения. Цялото това изпитание ще си заслужава, защото до средата на февруари Венера ще се присъедини към Марс, което ще ви накара да се чувствате по-желани от всякога! Някой ще се влюби във вас, Козирози! А вие заслужавате да бъдете ухажвани.

Кариера

От началото на годината може да се справяте с някои объркващи финансови предизвикателства. От средата на януари Меркурий ще се ретроградира през втория ви дом на парите, повдигайки склонността ви към харчене. Ако сметката не излиза, то значи е време да преосмислите начина, по който бюджетирате.

За щастие, това е само незначително неудобство в сравнение с наградите, които получавате тази година. Около началото на май Юпитер ще започне да изпраща просперитет на вашия 10 дом на кариерата, като ви носи голям късмет в професионалните ви отношения. Съсредоточете се върху проектите, които са важни за вас, защото Вселената ще има нетърпение да ви възнагради. 

7 причини да обичаме Козирога

Представителите на знака Козирог са едни от най-ценните хора в обкръжението ни. Ето седемте причини, поради които ги обичаме. 1. Козир...

Себе си

Работихте толкова усилено през последните няколко години, но 2022 г. ще ви накара да пеете различна песен. Тази година цели да оставите настрана нуждата си от съвършенство и да си позволите малко забавление. След като Северният възел влезе във вашия пети дом на творчество и удоволствие през средата на януари, ще бъдете привлечени към нещата, които ви вдъхновяват.

Освен това ще започнете да давате приоритет на собствената си радост, вместо да се фокусирате толкова много върху другите. 

Източник: stylecaster.com

Странните качества на Козирога

Светът нямаше да е това, което е без представителите на знака Козирог. Добри приятели, ценни съветници - тези незаменими хора също имат...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се държим с мъж който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com