X
 
 

Какво донесе лунното затъмнение в Рак за всяка зодия

28659 0
Какво донесе лунното затъмнение в Рак за всяка зодия
2020 г. ще започне с първото пълнолуние, което е Лунно затъмнение през годината в знака на Рака на 10 януари. Затъмненията са време за много необходима трансформация и промяна. Каквото и да не ви служи, ще бъдете премахнати или ще има нов манталитет, когато става въпрос за гледането му.

Връзките ще се развият и това означава една страхотна, романтична развръзка, тъй като Ракът е много свързан и подхранващ знак. В момента Козирогът унищожава и възстановява, така че може да е приятно този воден знак да даде някои насоки, тъй като виждаме, че нашите светове са преструктурирани.

Ето какво ще донесе пълнолунието в Рак на всеки зодиакален знак:

Лунно затъмнение в рак


Овен

Затъмнението ще освети дома ви и това означава, че всякакви нерешени проблеми могат да излязат на повърхността, но ще ви бъде предоставена възможност да донесете мир. С Марс в Стрелец ще разполагате с инструментите за въвеждане на решения и няма да се страхувате да вокализирате това, което искате.

Телец

Растежът е в ума ви, когато разсъждавате върху случилото се през предходната година и се опитвате да постигнете смисъл от това, което тази година има за вас. Лунното затъмнение в знака на Рак носи яснота и положителни визии, които ще служат като ориентир за следващите няколко месеца.

6-те най-щастливи зодии през 2020

Какво ли ще е влиянието на планетите, какво да очакваме в 2020 г? Важно е, да се разбере, че въпреки пълната сила от влиянието на висш...

Близнаци

2020 г. ще постави фокус върху вашите ценности, когато Сатурн се измества в знака на Водолея. С Пълнолунието в Рак, можете да поставите под въпрос постиженията и неуспехите си. Ще са необходими някои корекции, за да се види по-голяма промяна в бъдеще.

Рак

Лунното затъмнение във вашия знак ще бъде мощен момент за вас, тъй като ще стартира кармични събития и трансформация. Обикновено ефектите продължават няколко месеца или до една година. Това е голям начин да стартирате годината и акцентът ще бъде върху вашето самооткриване.

Лъв

Най-богатите зодии за 2020 година

Ако сега се питате кои ще са сред Най-богатите зодии за 2020 година, няма да ви бавим. Астролозите вече знаят и посочиха списък от тези...

Януари ще бъде период на почивка и размисъл, тъй като Пълнолунието ще ви накара да искате да сте малко отшелник. Бързото темпо, което всички изпитват, ще ви направи още по-склонни да избягате и просто да останете в своя малък свят, за да регенергирате.

Дева

Ще бъде чудесно време да се свържете отново с приятели и да се срещнете с нови хора, тъй като тази Пълнолунието в Рака ви прави социална пеперуда за следващите няколко месеца. За онези Деви, които са се чувствали така, сякаш са в разруха, без да се забавляват, времената се променят.

Везни

Вашата упорита работа ще влезе във фокус и тази Пълнолуние в Рак ще ви постави в центъра на всичко това. Очаквайте натиска и щастието, което ще дойде с този транзит. Тестът беше труден за вас, но с упоритата работа, която сте положили, трябва да започнете да получавате подаръци съвсем скоро. За тези, които са отпуснали, все още има време за изкупление.

Зодиите, които преживяват раздялата много трудно

Има хора, които наистина трудно преживявят раздялата с човек, когото са обичали. След края на връзката са ядосани и гневни, дори са спо...

Скорпион

С Лунното затъмнение ще се вдъхновите да започнете ново пътуване. Ще пожелаете тази трансформация, да се хвърлите старата си кожа и да погледнете на света в нова светлина. Или пътуването е на хоризонта за вас, ще намерите нов наставник или може да има нова възможност да научите нещо ново.

Стрелец

С Пълнолунието в Рака ще се вдъхновите да направите промени по отношение на това, каква сотйност имате. Не се страхувайте да мечтаете и да споделяте каквито и да са вашите надежди. Похарчете по-малко и спестете повече, защото ще се нуждаете от това прозрение, докато напредвате през Сатурновите транзити.

Козирог

5-те зодии, които ще сменят партньора през 2020

Изкушението е навсякъде и почти невъзможно да се избегне. Не можем да го контролираме, колкото и да ни се иска. Въпреки това все още см...

Това Лунно затъмнение ще ви накара да преоцените всички предишни отношения, особено ако сте несемейни. За тези, които са в настоящи отношения, този транзит може или да засили, или да разруши всичко, което сте изградили заедно. Това е идеалният момент да бъдете честни с това, което искате в бъдещето си и какво ще ви е от полза.

Водолей

С Лунното затъмнение в знака на Рак ще бъдете насърчени да бъдете по-фокусирани върху себе си. Тази Нова година ще ви накара да мислите за методи за самоусъвършенстване както физически, така и психически. Това ще бъде от голяма полза, тъй като Сатурн скоро ще преминава през вашия знак през тази година.

Риби

Това ще бъде време на радост за вас. Това, което за вас беше стресиращо, сега ще бъде решено. Това Лунно затъмнение в колега воден знак, ще направи годината прекрасна. Ще се съберете с хората, които обичате и ще внесете радост в живота си. Вратите ще се отварят и срещите с нови хора ще ви донесат спокойствие.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители