Какво дърво си според зодията? (2 част)

12487
Какво дърво си според зодията? (2 част)
Снимка: Antonio Bretti

Тук ви срещаме с втората част на материала. Ето какво дърво сте според зодията: 

Рак

Ако Ракът страда от постоянен стрес, дори малко бижу от дърво ясен дава на собственика си чувство на надежда за най-доброто, усещане за перспектива.

Тъй като ракът е надарен с невероятно чувствителна природа, той трябва да избере талисман, който ще му осигури чувство за сигурност и самочувствие. В тази връзка дъбът ще бъде добър талисман за Раците.

Лъв

Лъвовете, уморени от безкрайно изтощителния съвременен ритъм на живот, могат да търсят сувенир от дъб. Той ще помогне на хората, родени под това мощно съзвездие, да станат по-реалистични и по-мъдри, да намерят своя път и да посветят живота си на него. Дъбът често прави хората по-решителни и упорити в усилията си да постигнат това, което искат.

Дева

Очарователни и уникални представители на зодия Дева, с богат вътрешен свят и известна мистерия, като никой друг знак на зодиака не се нуждае от амулети и талисмани.

Ако Дева иска да се научи да се доверява на вътрешния си глас, тя винаги може да прибегне до използването на сливови талисмани. Те ще внесат малко романтика в стабилния им живот, ще ги накарат да обърнат внимание на нейната чувствена страна, ще им помогнат да разгледат всеки компонент на връзката от съвсем различен ъгъл.

Везни

Всички овощни дървета с костилки могат да служат като потенциални амулети за Везни. Струва си да ги изберете, а те ще помогнат в много аспекти - като се започне от лични чувства и интуиция.

Ясенът заменя брезата във Видин

Ясенът заменя брезата, която масово съхне във Видин, съобщи Агенция Фокус. Ниските температури през зимата и сухото лято изискват нови...

Скорпион

Дъбът е доста популярен амулет за Скорпион, той им помага да насочат неизчерпаемата си енергия в правилната посока, да спестят сила и да не губят увереност в собствените си възможности.

Тази дървесина може да неутрализира негативните мисли и нагласи, да помогне в борбата срещу собствените недостатъци на личността. Благоразумие, стриктно спазване на задачите, изобретателност - всичко това са качества, присъщи на хората, родени под знака на Скорпиона, които дъбът може само да подобри.

Стрелец

Амбициозните и целенасочени Стрелци обикновено са доста успешни в професионалната сфера, но в личния си живот често нямат късмет. За семейните отношения това е доста труден и противоречив партньор, който поради високите си изисквания за потенциална сродна душа може да остане сам. Талисмани от овощни дървета обаче са в състояние да променят това.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Желатин вместо колаген: народен лек за вашата красота

Знаете ли откъде извира река Огоста?

10 мощни положителни утвърждения на Луиз Хей, с които да промените живота си

Чувствате ли живота си блокиран? 4 знака от Съдбата, че сте на грешен път

Психология на речевата атака: как да се научим да поставяме арогантните хора на мястото им

Ето как да се освободите от лоша карма

Топ 3 на най-красивите скални манастири в България

Ефективното естествено средство за отблъскване на мравките

4 логически задачи, които малко хора могат да разрешат. Можете ли вие?

Интимни отношения на жена с много по-млад мъж: плюсове и минуси

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com