Какво кара всяка зодия да изневерява?

7684
Какво кара всяка зодия да изневерява?
Снимка: Istock/Guliver

Изневярата е най-неприятното нещо, което може да се случи в една връзка. Често такова преживяване оставя трайна следа и намалява доверието ни в другите. Причината за изневярата могат да се потърсят и в зодиакалния знак.

Ето какви са те за различните зодии:

Овен

Рутината, спокойствието и еднообразието задушават Овена. Той обича да се състезава, да преследва и диктува. Когато получи това, той губи интерес и започва да търси друго разнообразие. Те изневеряват, за да разтърсят любовния си живот и да върнат тръпката в него. Не го правят, за да наранят другия, а просто защото обичат повишения любовен градус.

Телец

Ако на него са му изневерили, той също ще го направи, за да си го върне. Те са екстремно ревниви и обичат да упражняват контрол на партньорите си. Много често те се държат сякаш притежават другия. Когато остане разочарован, той започва да се съмнява винаги и да помни дълго това. 

Близнаци

Съпругът ви изневерява, но не иска развод?! Ето защо

Съпругът изневерява, но не се развежда - позната ситуация? Това явление се среща доста често. Защо? Ще разберем днес. Причините за това...

Те просто изневеряват, защото не искат да пропускат интересното в живота. Смятат, че ако се отдадат на един човек, ще забавят своето развитие като личности. Също така, изневеряват и от страх да не бъдат наранени или да не останат сами. 

Рак

Ако този знак изневери, то е така, защото просто е изгубил връзката с половинката си. Усещането, че партньорът не ги обича и ги е изоставил, ги съсипва. В резултат на това те започват да търсят нова любов.

Лъв

Те обичат да са центъра на вниманието. Ако половинката им спре да ги гледа с първоначалното обожание, то тогава те започват да се оглеждат за нещо свежо. Изневярата ги кара да се чувстват така, сякаш никога не са губили своето очарование. 

Изневяра, която не е свързана със секса, но я има във всяка връзка

Какво е емоционална изневяра? Какви са признаците и защо не е толкова лесно да се разпознае? Как последствията от това могат да повлияя...

Дева

Девата изневерява, когато партньорът е прекалено зает или не обръща внимание на връзката им. Те се дистанцират и страдат от това. Обикновено, ако тя изневери първа, се чувства много виновна. Ще се постави на мястото на партньора и ще се чуди дълго време дали да му каже и как би се почувствал той.

Везни

Те се впускат в сериозни взаимоотношения, още преди да са станали такива. Също така, не е изключено да се срещат с повече от един човек, за да разберат кой е подходящ за тях.

Козирог

Разказ за фатално привличане: Ако знаех, че е женен, нямаше да направя това

Запознах се с един привлекателен мъж, когато бях на семинар от работата. Бях се разделила с предишния си приятел, защото постоянно се к...

Козирозите не изневеряват по принцип. Те го правят, ако се чувстват притиснати или заклещени. Ако бъдат хванати, се чувстват виновни. Също така, те смятат, че това е малка нефатална грешка, която им помага да се разтоварят от многото ангажименти. Те не влагат чувства в изневярата. Правят го, защото се чувстват наранени от партньора си, ако той не одобрява някои действия или пък се е дистанцирал. 

Водолей

За тях е много трудно да открият правилния човек и отстрани може да изглежда, че са несериозни и твърде влюбчиви, но истината е друга. Те отказват да си пропиляват времето с грешния човек и предпочитат да влизат от една връзка в друга, докато не открият своята сродна душа.

Риби

Те живеят в един собствен свят, който се върти около тях. Обичат да мечтаят и не се страхуват да преследват мечтите си. Този техен стремеж им пречи да допуснат някого до себе си, но направят ли го - никога няма да изневерят на избора си!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com