Какво казват зъбите ви за вашата личност

4345
Какво казват зъбите ви за вашата личност
Снимка: iStock/Guliver

Не само ръцете, краката и косата ни, дори зъбите ни могат да разкрият много за същността на нашата личност. Не само формата на зъбите, а и определени навици, свързани със зъбите ни като постоянното скърцане, казва на света какъв човек сме и мнозина могат да ви съдят въз основа на това! Разберете какви са тези изводи, като просто огледате вашите зъби.

1.       Издават възрастта

Формата и ръбовете на зъбите ни издават възрастта ни, без значение колко сияеща и стегната е кожата ви, както е при корейците, например. Заоблените ръбовете показват, че сте по-млади, а ако са квадратни, толкова по-възрастни сте, особено предните ви зъби.

2.       Остри зъби

Ако направите това, зъбите ви ще станат бели като на холивудска звезда!

Красивите зъби са едно от най-важните неща за вида на един човек и те могат изцяло да променят целия му външен вид. Когато те не изглеж...

В случай, че имате заострени зъби или дори леко заострени, това показва колко сте агресивни. Ето защо, в редица митове вампирите имат остри зъби. Вие сте силна личност, ако зъбите ви имат такава форма. В случай, че човекът срещу вас има малки резци, това означава, че той има редица „отблъскващи“ черти.

3.       Скъцане със зъби

За неразбиращите има хора, които скърцат със зъби и околните започват да си мислят, че в къщата има мишка. Тези хора са супер стресирани същества, а също така могат да бъдат разочаровани или дори тревожни. Затова говорете с тях, без да им споменавате, че очевидно имат проблем!

4.       Овални зъби

За тези с овален набор от зъби, който включва заоблена горна дъга и доминиращи централни зъби, се казва, че са организирани хора. Такива хора са перфекционисти и същевременно, много артистични.

Навиците, които най-много вредят на зъбите ни

Миете си зъбите два пъти на ден, посещавате редовно зъболекаря и дори почиствате междузъбните пространства с конец и изплаквате устата ...

5.       Правоъгълни зъби

Ако имате правоъгълни зъби, това означава, че сте много интензивен човек, който понякога може да бъде и експлозивен. Може със сигурност да се каже, че хората с такъв набор от зъби също могат да бъдат много обективни. Вероятно сте срещали такива хора.

6.       Квадратни зъби

Ако зъбите ви правят реален квадрат с венците, това означава, че сте много дипломатични и големи любители на духовността.

Никак не е сложно да определите личността на човека, който стои пред вас. Ако се притеснявате да не бъркате в преценката си, първо огледайте вашите роднини с каква форма на зъбите са. Познавате ги много добре и сами можете да се убедите дали написаното по-горе е вярно. След това можете смело да правите своите преценки.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com