Какво показва формата на устните за характера ви

12547
Какво показва формата на устните за характера ви
Снимка: iStock/Guliver

По устните може да се разпознаят много черти на характера като темперамент и личностни особености. Психолози и физиономисти са установили връзка между формата на устата и характера, най-вече при жените.

Формата на устните може да определи и предпочитанията на жените към мъжете.

Научете повече за себе си, като прочете това:

1) Пълна, широка устна

Какво показва формата на устните за характера на жената

Психогномистите са установили, че устните са основната  характеристика, която напълно разкрива индивидуалността на човека. С помощ...

Такива устни говорят за инициативност, хазартност и капризност. Ако иска нещо, със сигурност ще го получи. Такава жена не очаква подаръци от съдбата, така че тя сама взема това, от което се нуждае. Живее под лозунга "сега или никога". Стреми се към свобода и независимост, цени личното си пространство. Тя обича уверени и страстни мъже, с които никога няма да скучае и до които ще се чувства слаба.

2) Пълни, но не големи устни

Това е романтична личност. Нейните чувства са на първо място. Тя не живее според изчисленията и се ръководи в решенията си само от вътрешни чувства. Целият й живот е изграден от възходи и падения. Тя винаги е готова да помогне. Може да прояви съпричастност, да слуша и да съчувства. Такава жена създава у мъжете впечатлението за скромен и тих човек, който може лесно да бъде оплетен, но първото впечатление се оказва подвеждащо. Жена с такава форма на устата предпочита страстен, красив, решителен любовник и трудно се поддава на манипулации.

3) Горната устна е по-голяма от долната. Тази жена е истински командир! Зрял човек, който знае какво иска от живота. Тя поема отговорност за действията и решенията си. Обича да върши всичко сама! Живее по принципа „или всичко, или нищо”. Целенасочена и силна личност, лидер, източник на енергия за хората около себе си. Идеалният мъж за нея трябва да има същата амбиция и желание за успех.

4) Долната устна е по-голяма от горната

Как да спасим напуканите устни от студа!

Ако не пиете достатъчно вода, облизвате устните си постоянно, хапете ги и белите със зъби, те със сигурност ви отвръщат подобаващо. Твъ...

Необикновена личност, умело подчертаваща стоята индивидуалност. Цени свободата и независимостта. Това е креативна личност, която търси за себе си също така необикновен мъж или поне човек, който е склонен да приеме всичките й странности.

5) Тънки, широки устни

Тя е реалист. Не лети в облаците, а винаги си поставя реалистични цели, които постига с лекота. Тази жена обича да планира всичко. Нейният земен ум, аналитично мислене и целеустременост й помагат да постигне успех в кариерата. Затворена е за повечето хора и не показва истинските си чувства и емоции публично. В мъжете цени надеждността преди всичко.

6) Тънка, тясна устна

Енергичен, позитивен и авантюристичен човек. Тя обича да пътува и да черпи положителни емоции. Уверена е и не се страхува от трудности. Истински воин, който нищо не може да пречупи. Такава силна и упорита фигура често плаши мъжете. Партньорът й трябва да е като нея.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com