Какво разкрива за вас изборът на цветове в облеклото?

9050
Какво разкрива за вас изборът на цветове в облеклото?
Снимка: iStock/Guliver

Стилът ви на обличане и изборът на цветове разкрива особености от характера ви, подобно на жестовете и поведението ви. Може да разберете много за човека срещу вас, надниквайки в гардероба му. Какво говорят цветовете на дрехите за притежателя им?

Черен цвят

Хората, които често се обличат от главата до петите в черно и в чиито гардероб преобладават тоалети именно в този цвят, са амбициозни и кариеристи. Черният цвят се възприема и като индикатор за престиж, власт, интелигентност. Хората, облечени в черно, изглеждат сериозни, но реално в тях бушува море от емоции и са и чувствителни, и емоционални. Крият тези свои слабости зад черния цвят и смело крачат напред към целта си, израствайки в кариерата и обществото.

Кафяв цвят

Разгадайте характера по любимите аромати

Парфюмът е не просто начин да ухаете приятно. Той е емоция, преживяване, тайно послание, което предавате, подчертава същността и стила ...

Земният цвят разкрива здраво стъпили на земята и сериозни личности, които се стремят към власт, кариера и успех. Консервативни, надежди, надарени с природна интелигентност и ум, те постигат целите си и са добър избор за бизнес партньор в живота. Мислят рационално и не се подават на емоции, чувства и страсти.

Зелен цвят

Почитателите на зеления цвят в облеклото обичат природата, естествеността и непринудеността. Те са свежи, открити хора, живеещи в мир със себе си и света. Активни общественици са, обикновено се открояват с финансова стабилност, грижовност за другите и особено за по-слабите и неоправданите. Имат широко строено, щедро и добро сърце.

Син цвят

Според психолога Линза Мандел синият цвят разкрива увереност и откроява надеждните хора, на които може да се разчита. Облечените в синьо се възприемат от околните като спокойни, уверени и интелигентни личности. Работодателите имат повече доверие на служители, облечени в синьо, а домакините, облечени в този цвят, се възприемат като отлични съпруги. Изпълнителни, старателни, работливи и загрижени за другите – такива са хората, в чиито гардероб преобладава син цвят.

Какъв характер си според месеца на раждане

Знаете ли, че месецът на раждане разкрива много за вашата същност. Проверете! Януари Хората, родени през януари, често се смятат за т...

Жълт цвят

Хората, облечени в жълто, се открояват от тълпата не само по цвета на дрехите, но и по жизнерадостното си настроение и усмивката си. Активни, креативни, щастливи, мечтатели, авантюристи, излъчващи слънчево настроение и позитивизъм – такива са тези, които избират жълтия цвят за основен в гардероба си.

Оранжев цвят

Оранжевото откроява артистични, забавни и креативни хора, които следват свои правила в живота или пренаписват старите. Изпълнени са с оптимизъм, обичат промяната и не понасят рутината. Те са артисти във всеки смисъл на тази дума.

Бял цвят

НИКОГА не носете този ЦВЯТ, ако сте на интервю за работа

Интервютата за работа са винаги ново и непознато преживяване, защото всеки път те протичат по различен начин и изискванията и подходът ...

Белият цвят е символ на чистота, независимост и свобода. Такива са и хората, които го предпочитат – искрени, честни, свободолюбиви, независими. Почитателите на този цвят са организирани, стремят се към съвършенство и се отнасят с доверие и оптимизъм към всички и всичко в живота си.

Червен цвят

Огнени, страстни, необуздани, емоционални, огън хора, такива са почитателите на червения цвят. Властни и изкачващи непоколебимо върхове в живота си, те успяват с каквото и да се захванат. Червеното е цветът на енергията и силата, които тези хора безспорно притежават. Те привличат силно другия пол и не се притесняват от това.

Розов цвят

Розовото говори за момичешки дух, смели мечти, невинност, мек характер и за момичето, което отказва да порасне. В дамата, облечена в розово, живее непораснало дете, което жадува за игри и приключения, за нещо ново, за празник и пръчка захарен памук. Романтични, нежни натури, дамите в розово са прекрасни приятелки и съпруги.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога разликата в годините във връзката започва много да тежи?

Може ли да имаме успешна връзка с нарцисист?

8 тайни правила за щастлив брак

20 фрази на партньора ви, който подсказват липса на любов

5 нагласи от детството, които пречат на една жена да изгради здрава връзка в настоящето

Почистване на тоалетната с кафе - ето как се прави

Как добрата визия ви помага да постигнете успех в живота?

5 важни стъпки за излизане от токсична връзка без разбита психика

Половин чаша от това и подът ще остане чист 1 седмица

Лош дъх - как да го предотвратите и да се отървете от него

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com