Какво трябва и НЕ трябва да правите преди секс

14200
Какво трябва и НЕ трябва да правите преди секс
Снимка: iStock/Guliver

Изглежда, че сексът не познава граници или забрани. Има обаче неща, от които не е зле да се откажете в навечерието на първата романтична вечер, да не говорим за нощно излизане. Повечето от нас си мислят, че знаем всичко за секса и още повече, че знаем точно какво да не правим, преди да правим любов. Сигурни сме обаче, че не сте знаели за нещата, които ще споменем по-долу. Не ни вярвате? Нека проверим заедно!

1. Взимането на антихистамини не е препоръчително

Всъщност, противоалергичните хапчета могат да действат не само върху хистаминовите рецептори, улеснявайки живота на страдащите от алергия. Те също така изсушават лигавицата и не винаги се ограничават до устата или носа. Ефектите им се отнасят и за други повърхности, а това от своя страна може да доведе до определени проблеми в леглото. Затова е по-добре да не пиете такива хапчета непосредствено преди предвидена специална вечер с партньора.

Видеоигрите те обричат да стоиш без секс

Имаше време, когато младостта беше синоним на непринуден секс. За колежаните забиването на мацки наоколо обикновено вървеше ръка за рък...

2. Не яжте пикантна храна

Храната влияе пряко на аромата, който се излъчва от вас. Никой не се радва на миризмата на лук или чесън, ако знаете, че имате среща след това. Чесновият дъх, който се разнася от устата ви е върхът на лошите маниери. По същия начин пикантната храна влияе на аромата от цялото тяло. Пикантната храна също може да провокира подуване на корема и да предизвика газове, които ще искат да излязат в най-решаващия момент, когато най-малко се контролирате. Резултатът ще е провалена вечер.

3. Не пийте много

Разбира се, чаша вино само ще допринесе за процеса на релаксация и наслада. Но твърде много алкохол заплашва да развали любовната нощ, защото развързва езика, но в същото време, за съжаление, притъпява чувствителността. Така че за тези жени, които имат проблеми с оргазма, прекомерният алкохол може да попречи на удоволствието от любовната вечер.

Това са най-ужасните любовници сред зодиите

Астролозите направиха класация на най-посредствените любовници в зодиака. Ето как изглежда тя. Близнаци Близнаците заслужено печелят ...

4. Не се бръснете

Може да се изненадате, но е препоръчително да не се бръснете непосредствено преди да планирате романтична нощ. Факт е, че в резултат на бръсненето вашата деликатна кожа в бикини зоната може да получи микро наранявания, а при триене  вечерта се увеличава вероятността от навлизане на различни инфекции в тялото. Затова се погрижете за интимна прическа поне ден преди нея, така че евентуалните рани да имат време да зараснат и да не причиняват допълнителни здравословни проблеми.

5. Не използвайте храна

Разбира се, можете да подсладите любовната игра с бита сметана или разтопен шоколад. Имайте предвид обаче, че контактът на храната с интимните части може да доведе до дразнене и алергични реакции. А относно алергиите вижте точка # 1. Така че, ако жадувате за ягоди, действайте много внимателно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Люлякът ще издържи 2 пъти по-дълго във вазата, ако направите това

Пълнолуние на 24 април 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com