Какво успокоява всяка зодия

16781
Какво успокоява всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Удивително е как ние хората имаме начин да успокоим себе си след стресиран ден, или пък да избухнем в ярост, ако не сме успели да овладеем стреса, живеещ в нас. Истината е, че живеем много стресиран живот, а да се научим да успокояваме себе си е умение, което си струва да развием.

Самоуспокояването идва естествено. То е начинът на природата да ни даде някакъв интуитивен поглед върху това, което би могло да ни накара да се успокоим.

Как зодиакалните знаци се самоуспокояват, зависи от техните личности, определени от астрологията.

Някои медитират, други отиват за два часа във фитнеса, а трети могат да стоят вкъщи и да плетат нещо с часове, изпаднали в блажено спокойствие.

Известно е, че повтарящите се движения имат успокояващ ефект върху нас. Медитацията обикновено се основава на повтарянето на свещена мантра, а плетенето на една или две куки са умения, които изискват повтарящи се действия.

И така, как знаците на зодиака се самоуспокояват?

Перфектната ваканция според ЗОДИЯТА

Вие ли сте човекът, който мечтае да се изгуби на Мауи, или сте някой, който може да се занимава само с круизи? Когато обмисляте най-доб...

Овен

Овенът се нуждае от очевидни разсейвания като телевизия, силна музика или дори мека класическа музика. Каквото и да е, не е намерено вътре, то се намира в радостите на устройствата и любовта към хубавата и интересна филмова история.

Телец

Телецът обикновено се обръща към едно и също нещо за самоуспокояване: социалните медии. Може би това е пристрастяване, от което не могат да се откажат, но след гореща вана и хубава вечеря, Телецът е склонен да изключи веднага в източника на безпокойството си, като се взира в телефона си с часове наред ... за да се отпусне.

Близнаци

6-те най-нетактични зодии

Дали сте някой, който може да бъде определен като нетактичен? Не, че сте груби, просто не отделяте много време за обноските. Не мислите...

Този знак се самоуспокоява, като събира нещата и ги разглобява отново. Те са ориентирани към джаджите и разглобяването им осигурява малка тръпка. Те обичат да отделят достатъчно време сами и по този начин се откъсват от тежък, напрегнат ден.

Рак

Дихателните упражнения позволяват на Рака да се отпусне напълно. Представителите на този зодиакален знак напълно вярват в ползите от медитацията и съзерцанието. Това е духовен знак, който се обръща към Вселената, за да се успокои.

Лъв

Лъвът обича да се успокоява, като се губи в стар филм - такъв, който е гледал милион пъти преди. Тези хора се наслаждават много на това да знаят какво ще се случи във всеки един момент и какъв е сюжета на филма.

Зодията, от която трябва да се пазите

Чували сте за съвместимостите между зодиите, нали? Знаете, че има хора, с които просто се разбирате и това зависи много от зодиакалния ...

Дева

Когато Девата изпитва нужда да се самоуспокоява, първото нещо, което прави е да хване животно и започне да го гушка. Животните и Девата много добре се разбират, а много Деви са активисти за животни, винаги загрижени за благополучието на тези създания. Помощта на животно е това, което дава спокойствие на Девата.

Везни

Това, което ще успокои един представител на зодия Везни след тежък ден, е масивното пазаруване. Харченето на пари е нещо, което ще накара Везните да се почувстват по-добре и да забравят за проблемите и драмите си.

Скорпион

Как всяка зодия взима важни решения в живота си

Всеки ден, всеки час и всяка минута правим поредица от избори. Някои от тези избори са толкова малки, че дори не ги осъзнаваме, докато...

Скорпионът не приема стреса леко и рядко знаят как да се справят с тревожността и натиска на всекидневния живот. Ето защо, когато се самоуспокоят, те не осъзнават, че го правят.

За да облекчи болката от съществуването си, Скорпионът обича да наранява хората, да ги контролира и да ги кара да правят ужасни неща.

Стрелец

За да се успокои, Стрелец първо трябва да се изолира. Те не намират утеха във филми, музика, изкуство или прегръдки; те намират утеха в това да бъдат сами.

Козирог

Най-недостъпните зодии сред мъжете

Има разпространено вярване, че няма мъже, които да устоят на флирт и магии на очарователна и спираща дъха красавица. Подобно решение об...

Козирогът е плътно увита бомба със закъснител, която ще избухне, когато най-малко се очаква. Той не е от хората, които могат да контролират емоциите си и когато избухнат, няма нещо, което да може да ги успокои. Единственото, което могат да направят, е да изчакат бурята да отмине, а хората около тях – да се спасяват.

Водолей

Водолеят живее в постоянно състояние на пълен контрол над живота и въпреки че изглежда, че всеки момент от живота им е изпълнен със стрес, шум и бедствие, те знаят, че най-добрият им залог за самоуспокояване са упражненията. Те редовно упражняват Тай Чи или Йога, за да поддържат ума си спокоен.

Риби

Рибите вярват, че за да получиш, трябва да дадеш. Ето защо, когато изпитват стрес, те са готови да направят нещо за някого, за да се успокоят. Готвене, грижа, подаръци. Това ще видите от един представител на зодия Риби, който иска да успокои собствения си ум.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com