Какъв е новият цвят на косата на всяка зодия?

9367
Какъв е новият цвят на косата на всяка зодия?
Снимка: iStock

Есента е сезон на промени, а една такава радикална промяна във външния вид може да бъде цветът на косата. Нека видим какъв цвят подхожда на всяка зодия! Важно е да кажем, че "багрите" са определени на база на характеристиките на зодиакалните знаци и може да не ви отиват. Преценете сами за себе си! 

1. Цвят на косата Водолей: Розово злато

Имате запалената способност да забелязвате по-фините, по-елегантни детайли от живота, което в крайна сметка ви прави супер креативна и вдъхновяваща личност - така че най-добрият начин да покажете отвън всичко, което обичате отвътре, е да си вземете розова златна коса . 

2. Цвят на косата Овен: Яркочервени

Вие сте супер страстен и пълен с живот - кой цвят е по-ярък и пълен с живот от ярко червения? Нищо. Ако сте готови да направите голяма промяна в живота си, точно така трябва да започнете. Червеното е цветът на енергията и мотивацията - точно това, от което се нуждаете в момента. Има смисъл за огнения знак.

3. Рак Цвят на косата: Виолетов

Най-дълбоко емоционалният знак на зодиака, жените Рак се нуждаят от някакъв начин да се изразят. В този случай, преминаването с наситено виолетов цвят на косата казва на света колко невероятно уникален и странен сте, като същевременно запазвате тази малка загадка. Жени Рак - не се страхувайте да бъдете смели. Направете тази първа стъпка и останалото ще дойде по-лесно.

4. Цвят на косата Козирог: Наситено синьо

Жените Козирог са супер дълбоки мислители, но наистина имат дарба да виждат нещата ясно и такива, каквито са - дори в трудни ситуации. И така, какво по-добро да покажете своята мъдрост и увереност от това да се обърнете към наситено син цвят за промяна? Тъмно синьото се съчетава буквално с всеки тон на кожата и изглежда абсолютно убийствено. 

5. Цвят на косата Близнаци: Огнено оранжев

Добре, това може да звучи малко налудничаво, но ме чуйте. Имате нужда от нещо, което да ви извади от блатото, в което сте - най-добрият начин да направите това е да излезете и да говорите с хората. Общувайте. Никой не обича да се забива в коловоза - особено жените Близнаци - така че най-добрият начин да направите това е да направите нещо драстично. Оцветяването на косата в оранжево е не само абсолютно великолепно, но и фантастичен начин да накарате хората да идват при вас. Кой не би направил комплимент на жена с такава коса?!

6. Цвят на косата на Везни: Зелен

Зеленият е толкова подценен цвят на косата, но е толкова ... свеж. И точно това е необходимо, за да направите първата крачка в подмладения си живот, не мислите ли? Този цвят изглежда страхотно за всеки, ако го направите по правилния начин и със сигурност ще обърнете главите си. Освен това, ако получите правилния оттенък за вашия тон на кожата, това ще покаже вашата искряща, приветлива личност. 

7. Цвят на косата Лъв: Ярко жълт

Добре, вероятно си мислите, че жълтото изглежда добре на никого.  Но ако търсите нещо смело, ново, креативно, привличащо вниманието и супер секси, изберете малко ярко жълто под светлини. Говорете за това, че е разговорът на града. Те не само ще изглеждат зашеметяващи, но няма съмнение, че когато се разхождате с жълта коса, ще променяте живота си по-добре по един или друг начин от първия ден. В крайна сметка е широко известно, че жълтото е най-щастливият цвят.

8. Цвят на косата Риби: Аква синьо

Жените Риби са супер емоционални и интуитивни, така че няма по-добър цвят за изразяване на този воден знак от синьото (тип аква). Разкошен е и не е прекалено смел. Само малко цвят, за да ви придаде онази увереност, която сте търсили, за да ви извади от черупката.

9. Цвят на косата Стрелец: Електрически лилав

Това, от което се нуждаете, дама Стрелец е тласък. Така че боядисването на косата в лилаво е абсолютно идеалният начин да направите това. Имате един тон енергия, която само чака да бъде освободена, така че вземете този цвят и направете този скок направо в това, което наистина искате да правите. 

10. Цвят на косата на Скорпион: Тъмно, интензивно червено

Сега вече знаем, че жените Скорпиони са супер интензивни - понякога до грешка. Но честно казано, това е, което обичаме у вас. И така, защо да не носите този цвят на открито? Той е зашеметяващ и цвят, който се съчетава буквално с всичко. Говорим за увереност. Вие ще управлявате света за нула време.

11. Цвят на косата Телец: Ментово зелено

Зеленото е цветът на обновяването и природата, така че това е идеално за вас. Придържайте се към по-леката страна, за да можете наистина да почувствате тази ярка енергия и малкото надникване в стъпката си, но този цвят със сигурност ще ви напомня всеки път, когато се погледнете в огледалото, че тази промяна за по-позитивен живот е точно това, от което се нуждаете. 

12. Цвят на косата Дева: Светлосин или сив

Най-хубавото в това да бъдете Дева е, че сте супер спокойни. И хората имат нужда от това в живота си. Но с промяната идва и тон на стрес. Така че, за да запомните да запазите спокойствие и да продължите да бъркате, отидете на по-светлите, по-спокойни цветове на синьо или сиво. Освен това изглеждат доста невероятно за всички. Поемете дълбоко въздух и запомнете - промяната е добра.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com