Какъв партньор ще бъдете според зодията си

2985
Какъв партньор ще бъдете според зодията си
Снимка: iStock/Guliver

Да бъдеш в романтична и отдадена връзка е това, което много от нас искат в определен момент от живота си. В края на краищата, това води до емоционална сигурност, надежден партньор и удовлетворяващ живот. Много от нас обаче са скептични относно това каква връзка искаме или колко добър или лош партньор ще бъдем.

Водолей

Водолеите са най-независимите влюбени на всички зодии. Те обикновено имат черти на предприемачи и балансират отношенията си съгласно фантазиите си.

Овен

Известно е, че Овенът е упорит и това се отразява и в отношенията им. Ако кажат, че те обичат истински, ще го направят завинаги. Те никога няма да спрат да проявяват интерес към вас или да ви обожават.

Рак

Ракът би бил любвеобилен партньор и би влял всяка част от любовта във връзката ви. Те ще се съсредоточат върху това да осигури на партньора си комфорт и щастие. Те са известни и с това, че мислят със сърцето си.

Козирог

Козирог би бил отговорен партньор. Козирозите са известни с това, че са ориентирани към бъдещето, кариера, те са земни и практични. Ако някой търси стабилна връзка, това е идеалният избор.

Близнаци

Звездите за нея – жената Дева

Има статистики които сочат, че сред представителките на тази зодия има най-голям брой неомъжени спрямо жените от другите зодиакални зна...

Партньорът Близнаци би бил обсебен от вас. Те са разговорливи и обикновено флиртуват с нови хора, без да осъзнават това. Те са амбициозни и социални.

Лъв

Те обикновено защитават партньорите си. Винаги биха те защитили яростно и биха те подкрепили безусловно. Ако те твърдят, че те обичат, ще го правят до последния си дъх.

Везни

Тъй като те се управляват от планетата на любовта, Везните са най-романтичните партньори. Везните се възхищават на красотата, баланса и мира и се грижат партньорът им да се чувства ценен и обичан.

Най-добрите партньори за мъжете Овен

Мъжът Овен е изключително активен в секса и със сигурност попада в категорията на хора с "гореща кръв". Винаги има опасност, да бъдат в...

Риби

Рибите биха били страстен партньор. Те са емоционални и интуитивни. Когато изпаднат в дългосрочен ангажимент, те стават пълни с любов и лоялност. Те са истински романтици и обикновено правят тази допълнителна стъпка, за да изпълнят грандиозни жестове към своите партньори.

Стрелец

Стрелецът би бил авантюристичен партньор. Той се опитва да подправи нещата като да планира романтични почивки през уикенда. След като срещнат правилния партньор, те не се колебаят да направят важната крачка.

Скорпион

Най-добрите партньори за мъжете Лъв

Огнено, страстно и напрегнато - така обича мъжът Лъв. За него дали прави или мисли за любов, дали се влюбва, е едно от неговите любими ...

Скорпионите са изключително лоялни и биха се придържали към вас, независимо от всичко. Те биха ви обичали яростно, въпреки че може да не показват любовта си явно. След като изберат партньор и му се доверят, едва тогава ще му покажат истинската си любов.

Телец

Влюбените Телци се стремят да живеят в хубав дом и поддържат всичко изискано около себе си. Също така, бъдете готови да споделите страхотна физическа връзка. Телците са добродушни хора и искат най-доброто за другите.

Дева

Те много държат на партньора си. Всъщност те се интересуват най-много от хората, които обичат. Те са страстни любовници и отдават всичко на този, когото обичат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо проверяват японските ученички дали носят бельо?

Как да се отървете от миризмата на изгоряло у дома?

Защо носът и други части на тялото сърбят: възможни причини и народни предзнаменования

Ражда се нова ера! Ретрограден Плутон и преход на Плутон от Козирог към Водолей до 19 ноември

4 зодии, които ще намерят любовта през втората половина на 2024 г

8-те най-популярни въпроса за секса в интернет

Кои са най-големите притоци на Марица?

6 тайни за перфектните пържени яйца

14 храни, които не трябва да приемате за закуска, за да не навредите на тялото си?

Ето защо диетата без глутен не е полезна за всеки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com