Какъв си според датата на раждане

52979
Какъв си според датата на раждане
Снимка: iStock

За характера на даден човек има значение зодията както и неговата дата на раждане. Ако се чудите защо вашите приятели са по-резервирани или пък са по-емоционални, то можете да откриете отговора в датата на раждане.

1. Едно е началото. Хората родени на тази дата са жизнерадостни и любопитни. Те винаги искат да открият света и да го покорят. Те винаги искат да бъдат първи и дори са склонни да доминират. Ако имате желание да им направите подарък, то може да бъде еротично бельо.

2. Родените на тази дата са трудолюбиви и много търпеливи. Искрено се радват, когато оберат овациите за добре свършената си работа. Те са срамежливи и не харесват суетата. В любовта и приятелството са лоялни. С тях бъдете искрени и усмихнати. Подходящ подарък са ароматни масла.

3. Родените на трето число са алтруисти. Те са силно вярващи в съдбата, но също така са добре възпитани и имат изтънчени маниери. Харесват литературата и класическата музика. В любовна са всеотдайни, но и лесно раними. С тях трябва да бъдете винаги внимателни. Подходящ подарък са копринени ръкавици и бельо.

Това са 4-те зодии с НАЙ-труден характер

4. Родените на тази дата са лоялни и предани. Те са реалисти и успяват да извлекат полза от всяка ситуация. Способни са да надскочат себе си, а в любовта и приятелството са всеотдайни. За да им се харесате бъдете верни приятели. Подходящи подаръци са гравиран камшик и маска.

5. Те имат вродена жажда за успех. Правят всичко и дори да не се получава продължават. В любовта и приятелството са егоисти. За да сте с тях, трябва да бъдете винаги оптимисти. Подходящ подарък са ароматни свещи.

6. Шест е сборът от две тройки, така че качествата тук са още по-силни. Те са много милосърдни и постоянно искат да помагат. Ако видят същата всеотдайност, това ги спечелва. За тях можете да изберете копринени пижами и секси нощници.

7. Те са склонни към меланхолия и отчужденост. Те искат да бъдат супергерои, като тези от комиксите и да направят света по-добро място. В любовта и приятелството са всеотдайни, но трудно завързват трайни контакти. Нуждаят се от весел партньор, който да ги кара да се усмихват. Подходящ подарък е секси костюм от животинска кожа.

8.  Тези хора са материалисти и са изключително практични. Те ще увеличат всичко, което имат двойно, ако не и тройно. Малко си падат използвачи. Ако искате да впечатлите такива хора, покажете им, че сте пестеливи.

9. Тези, които са родени под това число, са градивни личности. Това е сборът от три тройки и се смята, че им е на късмет. Те са склонни да се раздадат за човечеството и дори да се посветят на много научни открития. Никога не спират да вървят напред. Много успешни хора са родени на тази дата.

10. Това е числото на пълнотата. Родените под него се характеризират като успешни и спокойни личности. Не обичат да показват чувствата си и трудно предприемат първата крачка. В любовта и приятелството са потайни и инертни. Ако искате да ги спечелите, бъдете лоялни и дискретни.

Класация на зодиите с най-труден характер

11. Това число символизира новостите. Родените под него са пълни с изненади. Притежават и доста остро чувство за хумор, което да ви жегне. Също така, като любовници са неотразими. Трябва да сте сексуален звяр, но също така да бъдете и лоялни, за да ги спечелите.

12. Това е символично число. Присъства и в Библията с апостолите. Родените под него са строги и взискателни. Те се придържат към реда, но като партньори са трудни – мърморят и изискват много. Ако искате да ги впечатлите, то покажете, че обичате реда.

13. Фаталното число. Точно такива са и хората родени на него – уникално красиви и изявени лидери. Трябва да знаете, че не всички, които ги хвалят, ще ги последват. Като любовници и приятели те обичат да закрилят. Бъдете винаги на тяхно разположение и няма да съжалявате.

14. Това е числото на разума и спокойствието. Обикновено хората родени на тази дата са скучни и много мислят преди да преминат към действие. Добрите търговци са родени на тази дата. Пресметливи са и много хитри. В приятелството и любовта са дистанцирани, но лоялни. Бъдете верен приятел, ако искате вниманието им. Подходящ подарък е ароматни свещи за спалнята.

15. Това са свръхжизнени хора с неизчерпаема енергия. Винаги са позитивни, но никога не губят чувството си за ориентация. Те винаги са усмихнати и именно това печели хората на тяхна страна.

16. На тази дата са късметлии. Каквито и неща да им поднесе животът, те винаги ще бъдат усмихнати. Това е числото на лидерите. Във взаимоотношенията си са всеотдайни, но винаги искат всичко на момента. Бъдете позитивни и скоро ще се влюбят във вас. Подходящ подарък са белезници с розов плюш.

17.  Това са странни птици. С тях често се злоупотребява. В любовта и приятелството са винаги всеотдайни. Ако ги нараните, те са много отмъстителни. За да ви обикнат трябва да бъдете търпеливи.

18.  Това са суетни хора. Те от малки се увличат по модата и се преобличат поне по 10 пъти на ден. Трудолюбиви са и стават в ранни зори. Добродушни и леко лицемерни в отношенията си с другите хора.

19. Това число носи белезите на началото и края, затова и често сменят настроението си. Често са неразбрани от другите, но това не им пречи да бъдат на първа линия при разрешаването на проблемите. В любовта и приятелството са всеотдайни. Уважавайте това и определено ще ги спечелите.

20. Числото означава пълнота, но и интелект. Родените на тази дата са одухотворени личности. Имат и вродено чувство за справедливост. Идеалната професия за тях е адвокатската. В любовта и приятелството са предани.

21. Това е ново начало. Родените на тази дата са изобретателни. Могат да измислят хиляди истории. Във взаимоотношенията си са лицемерни и опасни. Идеални са за хора, които искат да започнат от нулата.

Коя е типичната черта, по която можеш да познаеш всяка зодия

22. Родените на тази дата са себични. Обикновено това са спортисти, които искат да постигнат най-високите върхове. В любовта и приятелството са недоверчиви.

23. Родени са с аналитичен ум. Могат за секунди да премислят дадена ситуация и да открият правилното решение. Едва ли ще ви обърнат внимание, ако не сте на тяхното ниво. За да им се харесате трябва да бъдете разумни и дискретни.

24. Тези хора са естети и обичат красотата. Много от тях са материалисти. Повечето от тях са дизайнери. Ако работите тази професия, направо ще ви предложат брак.

25. Те са целеустремени. За тях няма средно положение. Те винаги искат максималното. Във връзката си ще ви изстискат като лимон. Ако ги харесвате, поставете си високи цели и ги следвайте търпеливо.

26. Те са жизнени и енергични. Склонни са да изпият енергията и на останалите около тях. Понякога обаче ги обхващат дълги периоди на ленивост и тогава не им се прави нищо. Те са егоисти и искат цялото внимание за тях. Затова просто бъдете до тях.

27. Те са отворени и спокойни. Обикновено са душата на компанията и обичат да пътуват. Накратко казано е лесно да се влюбите в тези хора. Ако искате да им се харесате, бъдете като тях. В любовта и приятелството си са лоялни.

28. Не са особено привлекателни и като цяло избягват да поемат отговорност. Когато обаче се влюбят, те определено се променят. Капризни са и трудно се влюбват, но определено ще ги спечелите с упоритост.

29. Истински кариеристи и могат да бъдат много опасни, ако застрашите личните им интереси. Трудни са за съжителство, тъй като обичат да държат всичко под контрол. Също така са страстни, така че ги изненадайте със секс в офиса.

30. Родените на тази дата са силни и волеви. Трудни характери са и искат да държат всичко под контрол. Ако им предложите висок пост или сърцето си, то определено ще ги заинтригувате.

31. Тези хора са особени и често изпъкват. Пълни са с противоречия. Могат да са духовни, но и груби материалисти. Имат вродено чувство за стил, грация и естетика. Бъдете постоянни и целеустремени, за да спечелите сърцето им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Шест неща, които ще ви помогнат да обновите интериора си за един ден

Защо всъщност котките се страхуват от краставици?

Тези 5 признака показват, че сте свръхчувствителен човек

Това са най-лесните ежедневни прически за къса коса

Какви мъже харесват жените и кои ги отблъскват: 7 вида партньори според дамите

8 качества, които притежава силната жена

Как най-лесно да се справим със стреса на работното място?

Кои традиционни арабски ястия са популярни и у нас?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com