Казват, че тези 5 зодии имат двойствен живот

22574
Казват, че тези 5 зодии имат двойствен живот
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора са това, което са. Въпреки това има хора, които показват друга страна в началото и когато ги опознаете, разбирате, че водят на практика двойствен живот. Ако ги разделим на зодиакални знаци, ето 5 такива зодии, които водят въпросния двойствен живот.

1.       Близнаци

Тези двулични индивидуалисти са много объркани души. Отначало изглеждат толкова прекрасни, забавни са и много приятни по природа, но имат обратна страна, която противоречи на тази, която познавате. Те могат да се оттеглят заз един миг, сякаш преди секунда сте имали работа с някой друг. Не се учудвайте, това е характерно за тях.

2.       Скорпион

Първоначално скорпионът ще ви накара да се почувствате като кралица или крал, сякаш техният свят се върти около вас в известен смисъл и че всички са в него. Бавно те започват да отстъпват малко, защото се съмняват в доверието си. Склонността да бъдат ревниви е това, което работи срещу тях.

3.        Дева

Те са мили и сладки хора в началото, но когато ги опознаете, много деви стават малко студени. Те също стават по-критични. Понякога може да прекрачат границата, но са много верни.

5-те зодии, които не могат да скрият своята емоционалност

Правите ли това, което сърцето ви диктува, или обикновено обмисляте всичко, преди да действате? По-страстен ли си, или по-логичен? Исти...

4.       Везни

Тази зодия може да бъде много егоистична и суетна в началото, но когато ги опознаете, прекарате чудесно време с тях, те са емоционални и мили. Това е аспект, който само тези хора знаят за Везните и това зависи от тях самите, колко много искат да ви допуснат в своя свят. Те имат щит в сърцето си, който се нуждае от известно време, за да се стопи.

5.       Телец

Телците  в самото начало са най-добрите хора в околността, но в крайна сметка можете да видите и тъмната им страна. Първоначално са много търпеливи, така те карат да се чувстваш сигурен и защитен, но може да са задържали всичките си емоции. Когато капакът на тази кутия с емоции се отвори, експлозията може да бъде много страшна и може да почувствате, че това е съвсем друг човек.

Със сигурност в живота сте срещани не един двуличник и сте се ядосвали, че предварително не се го разпознали. Сега вече имате жокер и сте наясно кои ваши познати могат да ви изненадат с подобно поведение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко чаши кафе трябва да пием на ден, за да сме здрави?

Имайте едно наум: Тези храни могат да съдържат нитрати

Боядисване на великденските яйца: Природни рецепти от миналото

Как да се преборим с чувството за малоценност?

Защо суровите броколи са по-полезни от задушените?

Кога ставаме стари: Интересно изследване

Най-разтърсващото любовно българско стихотворение

Любовен съвет за всяка зодия за 29 април 2024

Таро хороскоп за 29 април 2024

Много мъдра притча за майката, която съсипала сина си с грижите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com