Кое е най-важното в любовта за всяка зодия

8667
Кое е най-важното в любовта за всяка зодия
Снимка: iStock

На знаците на зодиака и приписаните им свойства може да се вярва или да се третира с щипка сол. Познаването им обаче определено може да улесни опознаването на другия човек и да определи чертите му на характера. Дори приблизително. Какво ще спечели сърцето на Скорпион? Какви са всъщност Лъвовете? С кого ще намерят щастието енергичният Стрелец или емоционалният Рак?

Научете сега.

Овен

Струва си да припомним, че той е толкова пламенен, колкото и самият Овен е любовният му живот. Склонността към флирт и романтика не е резултат от неговата буйна природа, а от нуждата да изпитва силни емозии.

Телец

Чувственият Телец е усвоил изкуството да флиртува и да подбира до съвършенство. И въпреки че е усвоил изкуството на романтиката, той всъщност търси трайна връзка.

Кои зодии обичат да показват любовта си?

Има хора, които обичат да демонстрират любовта си към любимия човек. Правят го постоянно със специални жестове и малки изненади. Те про...

Близнаци 

Въпреки че се занимават с случайни афери, те наистина търсят идеал, който да ги слуша, да им се покланя и да им размахва криле. Те ще направят всичко за любов. Но внимавайте за скуката! Близнаците я мразят. 

Рак 

Той цени верността и не прощава предателството. Ключът към сърцето на Рака е разбирането, търпението и приемането. В никакъв случай не се опитвайте да го променит

Лъв 

Добре е да знаете: Всяка любовна връзка минава през ТЕЗИ 4 етапа

Любовта не винаги е цветя и рози, понякога преминаваме през сериозни бури, които не бива да считаме винаги за край на чувствата –...

Лъва е страстен и креативен любовник, който обича да доминира в спалнята. Той решава да влезе в сериозни връзки по-късно, отколкото по-рано. 

Дева

Девата изглежда недостъпна и наистина се движи само от вродена срамежливост и нужда от контрол. Също в любовта и в спалнята. Рядко се поддава на моментни страсти. Тя иска здрава основа, върху която да изгради бъдеще за двама, и за това се нуждае от доверие. 

Везни 

Везните обичат да обичат и да бъдат обичани. Нищо необичайно! Негов покровител е самата Венера. Разумните и романтични Везни търсят перфектната любов...

Кои зодии ще намерят голямата си любов през 2022 година

Новата година ще настъпи съвсем скоро. Колкото повече наближава тя, толкова по-силни са желанията ни за промяна. Очаква се 2022 –...

Скорпион 

Доминантът ще търси партньор, който ще му се отдаде напълно и няма да очаква прекалено много. Струва си да си припомним, че най-важното нещо за Скорпиона е самият той.

Стрелец

Трудно е да устоиш на неговия ентусиазъм и откритост. Стрелецът е роден флирт, който харчи комплименти, анекдоти, избухва от остроумие и е авантюрист. В спалнята той е толкова ентусиазиран, колкото и в живота. 

Козирог 

4 пречки за женското щастие

От тъгата до радостта има само една кратка крачка, един момент или понякога дори само една дума. Разбира се, всеки човек иска да бъде ...

По правило интровертният Козирог не е фен на любовните игри, които нямат 100% шанс за успех. Също така в сферата на любовта и секса вроденият прагматизъм на Козирога излиза на преден план. 

Водолей 

В любовта той е смел, привързан и страстен. Той умее да изненада и най-взискателния партньор и в замяна очаква същото.

Риби 

Романтичната природа на Риби ги кара да търсят трудна за намиране идеална любов. Необходимостта от близост и духовна връзка е толкова важна за тях, те не се обезкуражават от неуспехи и продължават да търсят, докато не успеят. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com