Кога връзките са обречени на провал и как да го избегнем?

2015
Кога връзките са обречени на провал и как да го избегнем?
Снимка: iStock

Всичко се случва винаги по един и същ начин: среща, влюбване, връзка ... Но за да избегнете фиаското, струва си да обърнете внимание на няколко ключови момента.

Сериозността на връзката не означава наличието на подпис в брачното, а е набор от качества, които една двойка влага в концепцията за сериозност. Някои се нуждаят от вярност и безгранична любов, други се нуждаят от продължителност на отношенията и постепенното увеличаване на съвместното материално богатство.

За да осъзнаете от какво точно се нуждаете в една връзка е хубаво да разберете процеса. Само така ще разберете на какво е способен вашият любовен съюз и какво ще доведе в крайна сметка. След като сте се решили сериозна връзка, запомнете няколко важни правила, които ще ви помогнат да я спасите.

Не се страхувайте от връзките

Цялата сериозност на връзката в действителност не е толкова значима, така че не трябва да се страхувате. В сериозните отношения няма нищо отговорно и опасно - просто двама души, които симпатизират един на друг, са решили да живеят заедно и да изградят общо бъдеще. По-лесно и приятно е, отколкото да си сам. Има с кого да се прегърнеш и поговориш. И така, какво толкова ужасно има в това?

В тази ситуация може да възникне безпокойство относно продължителността на връзката - може да започнете да се страхувате, че тя ще изчезне и ще се озовете отново сами. Но на това не трябва да се обръща много внимание - колко дълго ще продължи любовта ви, никой не знае. Просто се насладете на удоволствието от емоциите, които тя ви доставя. Така да се каже, предайте се на чувствата. Уникални са!

Какво включва перфектната връзка?

Не бързайте

Когато започнете по-дълбока връзка, може да се чудите как да действате в определени непознати ситуации. Винаги има решение, просто не бързайте: не се страхувайте да чакате и да го обмислите отново. Например, не бива да се местите и да живеете под един покрив, без да знаете достатъчно за сродната душа. Някои негови черти или зависимости може да ви изненадат неприятно и да не можете да се примирите с тях. Не бързайте, всичко си има своето време, опознайте се.

Не бързайте със сватбата и раждането на деца, освен ако връзката ви не е достигнала достатъчно сериозно ниво. Всичко това са големи задължения, трябва да сте подготвени за тях както финансово, така и морално. Бъдете уверени в партньора си в живота, не вярвайте само на думи. Не се превръщайте в пореднато разведена жена, чиито мечти са разбити от реалностите на живота. Но щом сърцето иска, действайте!

Не се налагайте на избраника си

Влюбването понякога е толкова завладяващо, че буквално всяка минута искаш да си с любимия човек. Случва се, че под влиянието на любовта изглежда не можем да се наситим на обекта на нашата страст: искаме постоянно да го виждаме, да вдишваме миризмата му, да слушаме гласа му ... Но се сдържайте, не се налагайте! Всеки човек, дори ако се е съгласил на сериозна връзка, трябва да има лично пространство и свободно време за собствените си интереси. Освен това, наличността е по-малко ценна от недостига. „Дозирайте“, това само ще усили интереса на любимия.

Няколко признака, че вашата връзка ще има УСПЕХ

Не се оставяйте да бъдете притискани

Нито приятели, нито роднини, камо ли непознати – не ги слушайте. Винаги се ръководете от вашето мнение. Все ще се намерят „опитни” съветници, които знаят какво и как да направите. Но трябва ли да им се вярва? Толкова ли са честни приятелите, толкова ли са щастливи роднините, че да се доверите на съветите им? Както се казва, бедният човек е професионалист само в бедността, всичките му други морализаторства са просто празни думи. Затова слушайте само тези, който наистина са изградили силна връзка, пълна с хармония и семеен уют.

Като двойка се чувствайте свободни да изразите мнението си, желанията и целите си. Дори ако имате пълно доверие на партньора си, научете го да се съветва с вас . В противен случай след известно време днешният „герой“ може да се превърне в „бездушен тиранин“, който решава вместо вас как да се обличате, с кого да работите, с кого да общувате и т.н. Слушайте себе си и говорете за това!

Не си фантазирайте

Красотата на новото е, че не знаеш какво ще се случи. Можете само да гадаете, да планирате. Само не се вкарвайте във филми! Не трябва да проектирате детските мечти върху реалните взаимоотношения.

Първо, това може просто да изплаши партньора ви и второ, обхватът на фантазиите може да не съвпада напълно с вашите съвместни възможности, което вече ще доведе до вашето разочарование в партньора ви, във взаимоотношенията, в живота. Живейте тук и сега!

И, разбира се, не си въобразявайте, че сегашната връзка непременно е последна и единствена. Всичко се случва. Няма значение в каква посока вървят нещата в момента - развитие или деградация. Не всеки преминава теста за сила. Надявайте се на най-доброто, но приемете, че може да последва и провал.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 3 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 3 май /валутен калкулатор/

Съпруг в депресия: 7 съвета как да му помогнете

5 предимства на това да си егоист, за които всеки удобно забравя

Искате да сте млади и красиви? Добавете този продукт към диетата си

Ако имате изсъхнал козунак - ето какво да направите с него

Как трябва да съхраняваме козунаците, за да са меки най-дълго време

Какъв брой яйца се боядисват за Великден

Как да боядисаме красиви великденски яйца, на които всички ще се възхищават

Направете това, ако разтегнете връзки или изкълчите ръката

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com