Когато един МЪЖ прави ТОВА, то е знак на НЕСИГУРНОСТ

5989
Когато един МЪЖ прави ТОВА, то е знак на НЕСИГУРНОСТ
Снимка: iStock

Мъжката несигурност може да бъде опасна за отношенията. Тя може да породи спорове помежду ви заради упреци отстрана на мъжа, просто защото той не е уверен в себе си. Ето как може да познаете дали това е така и ако е, по-добре напуснете отношенията.

Следва ви в социалните мрежи – разбира на секундата, когато споделите нещо там и бърза да ви пише, за да го обсъдите.

10 показатели, които разкриват, че сте несигурни личности

Всички в определен момент започваме да се съмняваме в някои от качествата си. Това е нормално. Но несигурността не трябва да ни съпътст...

Липса на интереси и приятели – той не се разнообразява, няма с кого да излезе и се върти единствено около вас. Не посещава фитнес или друго хоби. Просто ви е обсебил и ако не се виждате, той ви звъни непрекъснато, защото няма друга работа.

Подозира, че имате чувства към бившия си – дори да убеждавате, че това не е така, неговата несигурност надига глас и твърди обратното. Това ще доведе до спорове и скандали, чийто изход няма да е добър.

Иска достъп до телефона ви – подозира, че си пишете с някой друг и иска лично да се увери, че това не е така. Смята, че има право да чете съобщенията ви и да се рови из личния ви живот.

Твърде рано ви казва, че ви обича – от страх да не ви изпусне. Това е сигурен знак, че той не е уверен в себе си, особено ако ви кара да му отвърнете със същите думи. Освен това е възможно непрекъснато да си проси комплименти, за да се увери, че е желан, умен, обичан и т.н.

Твърде ревнив е – дразни се, когато излизате с приятели, просто защото той няма какво да прави и някой друг отнема вниманието ви от него. Когато сте навън, постоянно ви звъни и праща съобщение, държи да му казвате какво правите във всеки един момент. Това е напреднала фаза на обсебване.

Кои зодиакални знаци се чувстват изключително несигурни в себе си?

Напълно възможно е вашият зодиакален знак да предопределя до известна степен вашата увереност в самите вие. Обичайно това е характерист...

Когато се ядоса, ви казва, че ще скъса с вас – но в действителност никога няма да го направи, защото е несигурен в себе си. Целта е да започнете да съжалявате, да се извинявате и да го молите да не го прави. Това вдига самочувствието му.

Все още говори за бившите си и проблемите, които е имал с тях – смята, че са го наранявали и използвали, не намира вина в себе си, а единствено в другите.

Непрекъснато ви прави подаръци – така компенсира неувереността си. Тук трябва да разграничите дали го прави от любов, или просто защото мисли, че ако не ви подарява неща, ще си намерите друг.

Обвинява ви в изневяра – без да сте му дали повод за това. Той е параноичен, подозрителен и неуверен и в себе си, и във вас. Затова често чувате намеци за изневяра.

Не понася критиката – ниското му самочувствие се чувства зле от нея, още повече, ако е отправена от вас към него. Приема всичко навътре.

5 навика, които пречат на жената да срещне силен мъж

В нашето съвремие жените стават все по-независими и на фона на тяхната независимост мъжете изглеждат все по-слаби. И колкото по-силна е...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com