Кои храни са подходящи за вас спрямо вашата зодия

9967
Кои храни са подходящи за вас спрямо вашата зодия
Снимка: Getty Images / Guliver

Астрологията може да каже много за нас като характери на база звездата, под която сме родени. Специалистите могат да ни дадат много добри съвети относно различни аспекти от живота, както и правят различни прогнози за подходящ спорт, храна, работа и т.н. Любопитно ли ви е кои храни са подходящи за вас спрямо зодията? Ако да, открийте своята и разберете в следващите редове:

Овен

Овенът пази много енергия в себе си, импулсивен и агресивен е и затова, за да има баланс в емоционалното му състояние подходящи за него са зелените и червените зеленчуци. Морковите, цвеклото и доматите ще повлияят добре на зрението. От плодовете заложете на череши, праскови и мандарини.

Телец

Телците са гастрономи, те ценят храна и качеството й. Обичат да се хранят здравословно и имат превъзходни умения в кухнята.  От месата любими са им агнешко, пилешко и дивеч, като те задължително трябва да са гарнирани със зеленчуци. 

Близнаци

За Близнаците подходящи са храните, богати на протеини – месо, риба, яйца и ядки, а от плодовете заложете на такива с лилав цвят – грозде, къпини, тъмни череши, патладжан и др.

Рак

Тъй като Раците са склонни да покачват теглото си бързо, е препоръчително да заложат на храни като моркови, цвекло, грах, карфиол, аспержи, листни салати, плодове, морски дарове, млечни продукти и др.

Лъв

Лъвовете са поредните гастрономи в зодиака, които внимателно подбират храната, с която се хранят. Подходящи за тях са месото от дивеч, пилешко месо, млечни продукти – сирене, кисело мляко; яйца, соя, ябълки, лимони и ядки.

Дева

За да избегнете проблемите с храносмилането, избягвайте мазните и твърдите храни, заложете на повече зеленчуци в менюто, както и на телешко месо, млечните продукти, ориза, картофите, ръжен хляб също е подходящ.

Везни

Птиче и телешко месо, както и всякакви плодове и зеленчуци в оранжев цвят са препоръчителни за представителите на тази зодия – морков, тиква, кайсия, пъпеш, дюля, манго, ябълки и др.

Несъвършенствата на всяка зодия

Всеки човек има своите несъвършенства. Дори на пръв поглед идеалния човек може да има безброй недостатъци. Нека обаче вместо да избягва...

Скорпион

Риба и всякакви морски дарове, яйца, ядки, цитруси, сушени сливи, патладжани, жълта чушка и по-леки храни са особено подходящи за Скорпионите.

Стрелец

Стрелците е възможно да имат проблеми с черния дроб, поради което се препоръчват храни като жълтък, телешки и говежд черен дроб, покълнало жито и др. За енергията им важни са плодове и зеленчуци в лилав цвят.

Козирог

От кои зодии е по-добре да БЯГАМЕ надалеч спрямо нашата

Според астролозите има зодиакални знаци, които въобще не си подхождат и не се разбират помежду си. Различията между тях не могат да бъд...

Козирозите имат семпли предпочитания относно храната като залагат на пилешкото месо, млечните продукти, зелени зеленчуци, яйца, ядки, диви ягоди, сини сливи и др.

Водолей

Водолеите се стараят да се хранят здравословно и подходящи за тях са немазното месо, цвеклото, чушките, доматите, карфиолът и броколите.

Риби

Морски дарове, черен дроб, ядки, млечни продукти, спанак, грозде, кайсии, сливи и праскови ще се погрижат за доброто здраве и балансираното хранене на хората под този зодиакален знак.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 9 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 9 май /валутен калкулатор/

Три зловещи знака, че скоро ще ви сполетят неприятности: Ако ги забележите, пазете се

9 неща, които една богата жена никога не би носила

7 тайни за съблазняване на мъжете от най-известната куртизанка в историята

Защо проверяват японските ученички дали носят бельо?

Как да се отървете от миризмата на изгоряло у дома?

Защо носът и други части на тялото сърбят: възможни причини и народни предзнаменования

Ражда се нова ера! Ретрограден Плутон и преход на Плутон от Козирог към Водолей до 19 ноември

4 зодии, които ще намерят любовта през втората половина на 2024 г

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com