Кои мъжки зодии е по-добре да се раждат като жени, а женските - като мъже

5146
Кои мъжки зодии е по-добре да се раждат като жени, а женските -  като мъже
Снимка: Pexels

Със сигурност в живота е имало мъже с чисто „женско“ поведение и „железни“ жени, които не само ще влязат в горяща къща, ще спрат галопиращ кон, но ще отговорят подобаващо на всеки мъж по всякакви въпроси. Астролозите са идентифицирали няколко знака на зодиака, на които са присъщи на чертите на характера на противоположния пол.

Мъжки зодии, които имат женски черти на характера

Ето кои са най-невнимателните зодии според китайския зодиак

Вниманието  по време на работа е един от факторите за успешното изпълнение на всякакви задачи. Според астролозите, четирите знака ...

Близнаци

Близнаците имат няколко чисто женски черти на характера: приказливост, кокетство, негодувание, емоционалност и мечтателност. Казват, че жените обичат с ушите си. Мъжете Близнаци също обожават комплиментите. Представителите на тази зодия могат да се превърнат в добра „приятелка“.

Риби

Мъжете Риби, в повечето случаи са заобиколени от много приятелки, с които наистина имат приятелски отношения. От жената Рибите взимат прекомерното любопитство, приказливост и подозрителност. Приятно е да се говори с мъже Риби, те знаят как да слушат и не са против да дадат добри съвети в областта на психологията и любовта.

Рак

Защо се провалят връзките ти според зодията

Тъжно е, но е абсолютен факт - всеки от нас си има трески за дялане, както се казва. Единственото нещо, което всеки може да направи сам...

Раците са надарени с няколко чисто женски черти на характера, те са сантиментални, нерешителни и с отстъпчиви. Ако, обаче, нещо се случи, те ще отблъснат всеки, който посегне на любимата му. В любовта Раците са уязвими.

Дева

Мъжете на Деви са майстори по отношение на организиране на ежедневието и в кухнята, те ще се готви с десерта и печените котлети. Те, като истинските жени, проявяват прекомерно любопитство и подозрителност. Точно като жените, те са нацупени и обичат да правят скучни забележки.

Женските знаци, които имат мъжки черти

Скорпионите

Какъв тип приятелка си според зодията

Навярно вече знаеш как се отразява на любовния ти живот твоята зодия, по какви мъже си падаш и какво търсиш в леглото. Но, ако заговори...

Жените Скорпиони са надарени с женственост и красота, но с тези си качества те са като танкове, които вървят към целта си. Тези, които решат да се намесят в техните планове, са загубени. Скорпионите може да не реагират веднага, те ще изчакат и в удобен момент ще нанесат удар.

Овен

Жените Овен знаят как да защитят своята невинност, или по-скоро няма да отстъпят от нея. Нежният пол на този знак от зодиака не знае как да прощава и затова е по-добре да отстъпите и да се съгласите с тяхното мнение. Те не правят компромиси. В бизнеса често са успешни.

Дева

Жените Деви знаят как да „нанесат удар“, в това им помагат мъжки черти на характера, като спокойствие и хладнокръвие. По правило, този знак на зодиака не прехвърля проблемите си на другите, предпочита да ги решава сам. Те знаят как да организират времето си, правилно да определят приоритетите, без да губят желязната си сдържаност. Благодарение на това жените Дева постигат целите си във всяка област на живота.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com