Кои от зодиите не могат дълго да забравят любовта си

14500
Кои от зодиите не могат дълго да забравят любовта си
Снимка: Pexels

Според астролозите, способността на човек да забравя романси и любовни връзки зависи и от зодията, под която е роден. И така, експертите са посочили петима представители на зодиакалния кръг, за които е по-трудно да забравят любовта си.

Рак

Четири неща, които помагат когато сме в дълготрайна връзка

Има моменти когато хората в дълготрайни връзки имат нужда от съвет и помощ, за да вървят нещата добре. В тази статия ще разгледаме чети...

Раците стават лидери в класацията на хората с най-продължително влюбване. Човек, роден под това съзвездие, винаги приема всичко много близо до сърцето си и в любовна връзка вижда главния смисъл на живота. Ракът е толкова изцяло предаден на чувства, че след няколко срещи е готов да нарече дори нов познат своя съдба. Следователно, те бързо се привързват към спътника си и раздялата с него е много трудна и дълга, дори ако връзката е продължила само седмица или дори изобщо не е започнала.

Дева

На второто място в тази класация са Девите. Представителите на знака са много силни и независими, но се нуждаят от връзка, за да споделят енергията си с някого, да вдъхновяват и подкрепят. Това бързо се превръща в истинска зависимост. Ако им е отредено да се разделят, Девите получават мощен удар и разочарование. Те буквално са с разбито сърце. Където и да отидат - всички места напомнят на срещите с бившия партньор.

Риби

Какво се случва с живота ти, когато се влюбиш?

Хората често казват, че просто го знаете, когато сте влюбени. Едно е сигурно: тялото ви определено знае кога сте очаровани и показва ня...

Рибите се отдават изцяло и напълно на връзката и партньора, като често забравят дори за себе си. Връзката им със сродната им душа понякога се обогатява. Те помнят всеки щастлив момент и вече не са в състояние да забравят нито него, нито човека, който им е дал точно тези моменти. Случва се, обаче, чувствата да си отидат и раздялата да дойде. Въпреки това, Рибите няма да оставят бившия си партньор дълго време сам.

Скорпион

На четвърто място са Скорпионите, които са склонни да анализират и разглобяват всичко много дълго и внимателно. Представителите на знака ще се поддадат на този анализ и раздяла. Те ще обмислят причините за раздялата с партньор за много дълго време, ще превъртат сценариите за възможно алтернативно развитие на събитията в главите си. Освен това, Скорпионът неведнъж ще напомни за предишната страст и ще предложи да се сближи отново, без да осъзнава, че вече не можете да залепите счупена чаша. Най-важното нещо, което преследва Скорпионите, е безразличието и студенината на партньора, които те възприемат като началото на края.

Козирог

Шест неща, които истински лудо влюбените двойки правят

Има неща, които само влюбените правят. Вижте кои са шестте най-изявени от тях:  1. Прекарват време заедно Не можете да се свърже...

Астролозите споменават и за Козирозите, които знаят от първа ръка какво е истинската любов и колко рядка е тя. Много е важно Козирозите да бъдат обичани и те наистина го оценяват. Въпреки че външно изглеждат отдалечени и с целия си външен вид показват студенина и липса на всякакви чувства. Това обаче е само черупка. За Козирога е много трудно да се довери на някого, но ако го е направил, той вече не си представя живота друг, без избрания. Следователно, Козирозите възприемат раздялата като удар и са разочаровани от всички и от всичко. За тях е много трудно да забравят любовта си и да се върнат към нормалния живот, като се доверят на някой друг.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com