Кои са най-добрите зодиакални приятели?

5283
Кои са най-добрите зодиакални приятели?
Снимка: Pixabay

Време е да видим кои зодии са най-близки и предразположени да са добри приятели от гледна точка на зодиака: 

ОВЕН + БЛИЗНАЦИ 

Приятелството между Овен и Близнаци е много динамично, но има много контраст - нещо като два цвята в противоположните краища на цветното колело; много различни, но работят безпроблемно заедно. Това дуо е енергично и интелектуално силно, което създава приятелство, което знае какво иска и не се страхува да се съгласи. Комуникативните умения на Близнаците и подтикът им към свобода означава, че макар да й се наложи да направи своето, никога няма да напусне Овена, чудейки се какво се случва. Що се отнася до Овена, тяхната оригиналност и ентусиазиран дух означават, че в това приятелство никога няма скучен момент. Овенът е огнен знак, а Близнаците е въздушен знак, така че в това динамично дуо има много подкрепа един за друг.

ТЕЛЕЦ + РАК 

Приятелството между Телец и Рак е невероятно надеждно. Това са приятелите, които правят планове помежду си и се придържат към тях, независимо какво се случва. Те са склонни да се гледат един друг (понякога дори без да осъзнават, че го правят), което създава приятелство, което е може би най-стабилното от всички дуети на зодиакалния знак. Телец, земен знак, заземява и успокоява емоционалния Рак, докато Ракът, водният знак, подхранва и се грижи за упорития Телец. И двата знака разчитат един на друг за комуникация и сигурност; Телецът внася постоянно чувство на сигурност в приятелството, докато Ракът се опитва да поддържа постоянна комуникация.

ЛЪВ + ВЕЗНИ 

Лъв и Везни имат различни характери, но въпреки това се допълват много добре. Между тези два знака има чудесна комуникация, което е много важно - особено когато и двамата правят нещо свое. Безкрайната харизма на Везните и страстната природа на Лъв се преплитат, за да създадат динамично, цветно дуо, което никога не става скучно. Това приятелство е съвместно и творческо, при което разликите между Лъв и Везни работят само в тяхна полза, вместо да ги разкъсват. Те знаят как да се възхищават на качествата на другия и да се възползват от желанието си за живот и популярност. Когато тези два знака са заедно, те са неудържима, магическа сила.

ДЕВА  + КОЗИРОГ 

Девата и Козирогът са много логични и интелигентни. Но вместо да остави това да ги направи скучно дуо, то ги превръща в няколко най-добри приятели, които да завладеят света. И двата зодиакални знака искат много от живота и ще направят всичко необходимо, за да го получат. Девата помага на Козирога да намери време да се наслаждава на живота, докато Козирогът помага на Девата да остане усърден и концентриран. И двамата са много амбициозни по отношение на мечтите си и тъй като и двамата са земни зодиакални знаци, те знаят как да останат основателни и умни, за да постигнат тези мечти. Успехът е неизбежен и в двата живота на тези хороскопи, така че не е изненада, че те биха искали да се насладят на пищен, пълен живот на лукс и богатство. Въпреки това те знаят как да използват главите си, за да правят отговорни избори, вместо да бъдат несериозни.

СКОРПИОН + РИБИ 

И Скорпионът, и Рибите са водни знаци, така че те не само знаят колко е важно да се научат как да правят компромиси един за друг, но и от време на време да вървят по течението. Скорпионът помага на Рибите да се свържат с нейните мечти и амбиции, докато Рибите помага на Скорпиона да намери съпричастност и внимание. Тези зодии правят динамичен дует, защото и двамата имат сходни интереси и се разбират добре. И двамата са невероятно дълбоки и емоционални по природа, което само укрепва връзката им заедно, вместо да ги кара да бъдат твърде страстни, за да работят добре. Ако някое дуо е най-вероятно да има най-дълбоките корени, това е това.

СТРЕЛЕЦ + ВОДОЛЕЙ 

Иновативен и динамичен екип, Стрелец и Водолей са сила, с която трябва да се има предвид. Стрелец оценява постоянната интелигентност и иновации на Водолея, докато Водолеят се възхищава от силата и усърдието на Стрелеца за живот. Сами те се занимават много с тях, но заедно те са като любимото ви дуо за борба с престъпността, което рита задници всеки ден. И двамата са верни и отдадени на създаването на приятели, без значение какво е необходимо. Може да изглежда, че два независими знака няма да работят, но всъщност им харесва по този начин. Те знаят как да виждат нещата от началото до края, което ги прави чудесен екип в бизнеса и като приятели. Ако има дуо, по-кооперативно и продуктивно от Стрелец и Водолей, то все още не е намерено.

Източник: yourtango.com 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com