Кои са най-ужасните черти от характера на всяка зодия?

22648
Снимки: iStock/Guliver

Колко често сте чували изрази от сорта на: "Аз съм в лошо настроение и съм по-директен, защото Марс е в трети дом" (например)? Много хора оправдават лошите черти в характера си, моментните си настроения и дори несполуките в живота си с позицията на звездите. За някои неща е "виновна" подредбата на небесните тела в настоящия момент, а в други - зодиакалният знак, под който сме родени. В тази статия реших да извадя най-ужасните черти, които се приписват на всеки един зодиакален знак. 

Овен

Детински, агресивни, импулсивни – овните са първия знак на Зодиака и ако не работят върху себе си, могат да заприличат на истинско бебе.

Телец

Мързеливи, материалистични, манипулатори – телците обичат хубавите неща в живота и ако не успеят да ги имат, може да се опитат по всякакви други начини.

Близнаци

Клюкари, започващи много неща и никога не ги завършват, разсеяни – в главата на близнаци винаги има много неща. Ако не успеят да се структурират и приоритизират в живота си, за Близнаците е изключително лесно да тръгнат по най-лесния начин: чрез комуникация.

Рак

Емоционално нестабилни, придирчиви, отбранителни – когато раците не са на себе си, може да се превърнат в изключително дразнещи хора и най-лошото е, че никога няма да си признаят. Не успяват да контролират емоциите си и в същото време стават все по-отбранителни и вместо да приемат предлаганата им помощ, нападат хората.

Лъв

Егоистични, материалистични, глупави – лъвовете имат огромно сърце, но в някои ситуации то ги заслепява и те стават глупави и хората могат да се възползват от тях.

Дева

Критични, с мислене на жертва, срамежливи – девите имат моменти, в които просто им е по-лесно да бъдат жертва и да започват с оплакванията, нервниченето, критикуването и суперчувствителност.

Везни

Нерешителни, студени, използвачи – везните притежават невероятен чар, който могат да използват постоянно за тяхна полза. Те, също така, не умеят да вземат решение за ежедневни ситуации, което може да доведе околните до шок.

Скорпион

Подозрителни, манипулативни, контролиращи – когато скорпионите са наранени, те застават изцяло в отбранителна позиция и нараняват всички около тях. Не умеят да се „пуснат по течението“, трябва постоянно да контролират и знаят всичко.

Стрелец

Нестабилни, нелоялни, наивни – стрелците имат толкова много идеи и мечти, че може нищо да не завършат. Те обичат всички хора и са толерантни, което в различни ситуации, може да доведе и до нелоялност.

Козирог

Амбициозни, скучни, твърдоглави – има моменти, в които за козирозите единствените важни неща в света, са кариерата и името им. Не може да се спори с Козирози – те са инатливи и със затворена перспектива за живота.

Водолей

Упорити, арогантни, осъдителни – някои водолеи имат чувството, че са най-прекрасните същества и всички останали са глупави и незаслужаващи.

Риби

Хаотични, объркани, мечтателни, страхливи, наивни, използвачи – на риби може да им е много трудно да живеят в този свят. Те ненавиждат сивото, скучно, практично ежедневие, защото душата им си спомня, че е магическа и не от този свят. Риби може да търсят съзнателно или не, по-практични партньори и приятели, които да им помагат с всякакви ежедневни задачи, за да не се занимават те.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ако варите така яйцата за Великден, нито едно няма да се пукне

Кога се ходи на гробища по Великден 2024?

Кога се меси козунак за Великден?

Направете това с яйцата, за да е жълт и пухкав козунакът

Разпети петък 2024 - традиции и обичаи

Какво се прави със старото яйце от Великден?

Колко пъти трябва да втаса тестото за козунака, за да е мек и пухкав

Как да сварим яйца за Великден?

Колко време се варят яйца за Великден?

Стихотворение за 2 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com