Кои са петте най-емоционални зодии?

9546
Кои са петте най-емоционални зодии?
Снимка: Unsplash

В тази статия ще видим кои са петте най-емоционални зодии. Някои от тях ще са очевидни попадения, но за други определено ще се изненадате: 

1. Рак 

Единствената зодия, която е способна да прости изневяра

Да, изневярата сама по себе си не е нещо, с което човек трябва да се гордее. Едно кривване от правия път може да ни коства семейството,...

Попитайте всеки, който е най-мрачният зодиакален знак и той ще каже Рак. Защо Раците са толкова емоционални? Това е така, защото те просто усещат всичко дълбоко. Ракът, който е в добро настроение, ще обсипва с любов онези, от които се интересува, но Ракът в лошо настроение ще се се изолира сам, за да не нарани никого другиго със своя неприятен нрав. Хубавото е, че тази зодия изразява емоциите си. Освен това са добри в справянето с промените в настроението на други хора.

2. Риби 

Защо Рибите са толкова капризни? Това е така, защото Рибите могат да бъдат прекалено чувствителни, което светкавично може да промени настроението им. Някои казват, че това ги прави най-емоционалната от всички зодии, главно защото емоциите им често ги заслепяват за истината; те се опитват да усетят всичко толкова силно, че често забравят да се придържат към фактите.  Дори няма значение колко голям или малък е проблемът - той може незабавно да промени настроението им. Рибите не се справят добре с конфликти - те мразят да се чувстват безпомощни! За щастие Рибите обикновено са в състояние да преодолеят промените в настроението си и да ги използват като вдъхновение за творческите си начинания. 

3. Скорпион 

Известно е, че Скорпионите са най-ядосаната зодия, но защо Скорпионите са толкова емоционални?. Подобно на Рака и Рибите, Скорпионът е воден знак, който чувства страстно нещата и техните настроения отразяват тази интензивност. Едно нещо, което е вярно за Скорпион е, че те не могат да скрият, когато са в лошо настроение - изписано е по цялото им лице. Скорпионите искат настроенията им да ги подтикнат към действие, независимо дали става дума за отмъщение за някой, който ги е наранил, или да са там, когато някой, когото обичат, има нужда от тях.

Ето какво търси една Дева в своя партньор за цял живот

Девите са перфекционисти. Те имат поглед към детайлите и искат всичко да бъде нищо повече от перфектно. Те също са логични, практични и...

4. Овен 

Овенът няма да запази чувствата или настроенията си за себе си! И ако са ви ядосани, очаквайте скандал! Това има много общо с отношението им. Защото освен че са емоционални, те ще бъдат решени да ви победят в някаква надпревара, само за да ви покажат колко са по-добри. Колкото и интензивни да са настроенията на Овена, те не издържат толкова дълго. Те ще преминат от усещането, че животът им е гаден, до усещането, че няма нещо, което те не могат да направят. Тези огнени знаци са мрачни хора и също са склонни да се променят настроението си.

5. Везни 

Стандартният протокол за Везни е да питат дали техният приятел или член на семейството им е ядосан. Отговорът обикновено е отрицателен. Везните се страхуват, че несъзнателно са разстроили някого и това ще повлияе на настроението им. Но защо Везните са толкова емоционални? Те поставят голяма част от тежестта на чувствата на другите върху себе си и това е особено тежък товар. И не, Везни, те не ви се сърдят; всъщност настроението им вероятно има много малко общо с вас.

Източник: yourtango.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com