Кои зодиакални знаци имат най-добър метаболизъм - кантарът не ги притеснява

1751
Кои зодиакални знаци имат най-добър метаболизъм - кантарът не ги притеснява
Снимка: iStock

Всички познаваме хора с привидно вълшебен метаболизъм. Без значение колко ядат или не ядат - те успяват да останат стройни и тонизирани. Съществува ли наистина такова нещо като "зодия на метаболизма"? Астролозите смятат, че да! Нека разгледаме кои зодиакални знаци са благословени с бърз метаболизъм и да разберем защо това е така

Овен

Ако искате да знаете кой има впечатляващ метаболизъм, не търсете повече от Овена! Овните са известни със своята енергия, така че не е изненада, че нямат проблем да изгорят излишните калории. Овните винаги са в движение, не спират да забавят темпото и да се наслаждават на живота (което може да бъде както благословия, така и проклятие). Но това означава, че тялото им изгаря излишните калории по-бързо от повечето други знаци.

Стрелец

Подобно на Овена, Стрелецът обича приключенията и пътуванията. Те имат силна страст към живота, която ги кара да са в постоянно движение. Това означава, че те изгарят повече калории от повечето други знаци, което им помага да поддържат добрата си фигура, без да се налага да полагат твърде много усилия за това. Освен това Стрелците са склонни да бъдат по-активни от останалите, което ги прави по-склонни да участват във физически дейности като бягане или колоездене.

Лъв

Лъвовете имат изключително силна воля, когато става въпрос за храна - те обикновено знаят точно какво искат и няма да се задоволят с нищо по-малко. Това им помага да контролират диетата си, без да се чувстват лишени или неудовлетворени. Освен това Лъвовете винаги търсят нови начини да предизвикват себе си физически; това означава, че не се страхуват да надхвърлят границите на възможностите си от време на време - и да изгарят още повече калории в този процес!

Макар че някои хора може да са родени с естествено по-висок метаболизъм от други, астролозите вярват, че някои зодиакални знаци са благословени с допълнителен тласък на метаболизма от звездите над тях. Овенът, Стрелецът и Лъвът притежават бърз метаболизъм поради естествената си склонност към движение и активност; това им помага да поддържат завидните си фигури без особени усилия от тяхна страна! Така че, ако някога сте искали да разберете кои зодиакални знаци нямат проблеми с теглото, вече знаете защо кантарът ги обича!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Домашно пържено кюфте - лесна рецепта за чевръсти домакини

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 11 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 11 май /валутен калкулатор/

5 грешки, които туристите допускат по време на пътуване

Съвместими ли сте? 3 типа сексуален темперамент във връзките

Няма магия: жените с тези качества винаги имат много почитатели

3 неочевидни признака, че шефът ви е психопат

Как да манипулираме манипулаторите?

Има ли прилика: Как е изглеждал истинският султан Сюлейман в живота?

Те крадат младостта ви: 6 навика за красота, които трябва да забравите до 40-годишна възраст

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com