Кои зодиакални знаци са способни да разбият семейството на някой друг

24495
Кои зодиакални знаци са способни да разбият семейството на някой друг
Снимка: iStock/Guliver

Според Зодиака има хора, които нямат спирачки пред нищо, за да обвържат любимия си. Те не смятат присъствието на съпруга на избраника си за пречка и са готови а преобразят живота му, стигайки до катастрофални подходи.

Кои зодиакални знаци са способни да разбият семейството на някой друг, вижте сега:

Астролозите посочват четири зодии, които са готови на всичко за собственото си щастие. Те са способни дори да унищожат нечие друго семейство. Тези хора не смятат наличието на законен съпруг или деца на своя избраник за голяма пречка в  отношенията с противоположния пол.

5 реални причини за женската изневяра

В самото начало на една връзка много жени са сигурни, че никога няма да изневерят на любимия си. Въпреки това, има различни ситуации в ...

Жените от тези зодии ще сбъднат мечтите си в края на ЯНУАРИ

Везни

Представителите от тази зодия знаят как да спечелят човека, когото харесват. Те умеят да подчертават силните си страни и да скриват недостатъците. Те изглеждат страхотно, излъчват сексуалност и самочувствие. Избирайки „жертвата“, Везните действат планирано и спокойно, дори ако избраникът е във връзка или брак. Тези съблазнители лесно отблъскват избраниците си от половинките им и бързо ги подтикват да сключат брачен съюз с тях.

За тези 3 зодии ФЕВРУАРИ ще бъде вълшебен

Козирог

6 често срещани причини, заради които мъжете изневеряват

Мнозина са на мнение, че мъжете са предразположени да изневеряват. Често започват паралелна връзка, без да напускат семейството. Има мн...

Козирозите са невероятно егоистични хора. Щом роденият под този знак реши нещо, ще направи всичко по силите си, за да го изпълни, дори това да изисква да премести планини. Същото важи и за личния живот. Дали хората от тази зодия се интересуват от съдбата на семейството, изоставено от техния спътник, отговорът е - не! Козирозите вярват, че трябва да са щастливи и затова чувствата на съперниците им не ги притесняват. Такива дами и господа няма да се измъчват от чувство за вина и най-вероятно ще обвинят своята сродна душа, ако след известно време се разделят с партньора си. Ако обектът на желанието им не се подаде, то го очаква страшното отмъщение от страна на ранения Козирог.

Водолей

Водолеят буквално е привлечен от хора, които вече са в брачен съюз. Наред с това не му коства нищо да отнеме избраника на сърцето си от неговият/неговата съпруга. В същото време честните представители на тази зодия разбират, че действат жестоко, но не могат да се сдържат. След успешното завършване на "военните действия", Водолеят може да създаде силно семейство с избрания и вече разведен партньор. Те правят своя избор съзнателно, така че се развеждат много по-рядко от останалите зодии.

Лъв

Горещите лъвове обичат да се състезават. Ако това е борба за сърцето на несвободна красавица или благоволението на женен принц, то става още по-интересно! Често обаче целта не е създаването на двойка или семейство, в което да се родят плодовете на страстната им любов, а прозаично желание за победа над непокорен партньор. Те винаги са в търсене да докажат на себе си, че никой не може да устои на магията. След това Лъвът може да остави партньора си с чиста съвест. Той повече, няма, за какво да се бори. Без значение от това, в случай на искрено съчувствие, всеки Лъв може да стигне до службата по вписванията с избраника си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Защо да горите дафинови листа или да миете пода със сол: лайфхакове за добър микроклимат

Странно защо някои хора не ядат пънчетата на гъбите

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Какви обичаи се правят през всеки ден от Страстната седмица?

Какви груби грешки правим при печене на хляб в хлебопекарна?

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com