Кои зодии ще прекарат незабравими празници?

7184
Кои зодии ще прекарат незабравими празници?
Снимка: iStock/Guliver

Магията на Коледа е изпълнила с вълшебство домовете ни и вероятно се чудиш какво ти е подготвил белобрадият старец за празника. Не като подарък под елхата, а като преживявания, които да споделиш с любимите хора, като мигове, които ще оставят трайни следи в ума и сърцето си. Незабравими ли ще бъдат твоите празници? Провери в зодията си.

  • Овен

Представителите на тази зодия жадуват за забавления. Коледа ще сбъдне мечтата им за наситени с емоции преживявания. Очакват ви вълнуващи събития, безкрайни тържества и незабравими празници.

  • Телец

За Телците празниците са време за семейството, коледни курабийки и чаша горещо какао, сервирано в леглото по пижама. Тази Коледа ще им поднесе точно това жадувано спокойствие и време за себе си и за най-близките. Празниците няма да са незабравими, но ще сбъднат желанието им за релакс, домашен уют, топлина и споделеност.

  • Близнаци

Кои коледни ПОДАРЪЦИ биха зарадвали всяка една зодия

Вече навлязохме в празничния месец и е време да се подготвим за Коледа. В това число влиза и избирането на подаръци за близките. Ако ве...

Коледа за Близнаци е време за пътуване – екскурзия до далечна страна, пътешествие из най-затънтените кътчета на света или кратък уикенд далеч от дома. Коледните празници за представителите на тази зодия са винаги незабравими, защото изпълват сетивата им с непознати картини, емоции и чувства и им поднасят дългоочакваното пътуване, което ги пренася в различен свят, вдъхновява ги и им позволява да се завърнат преродени у дома.

  • Рак

Ракът се е подготвил за празниците месеци по-рано. Сигурност и планиране са двете ключови думи за него. Липсата на нотка на изненада, очакване и превръщането на празниците в план го лишава от магията на Коледа и не му позволява тя да бъде незабравима за него.

  • Лъв

Лъвовете мечтаят за топъл коледен пуловер и уют у дома. Празниците за тях са време за релакс вкъщи, те приличат на традиционна съботна утрин. Тази рутина не позволява на Лъвовете да изживеят мига и да се насладят на различни, непринудени и пълни с изненади празници.

  • Дева

Представителите на този зодиакален знак са тревожни и живеят по план, който за нищо на света не нарушават. Вместо да се забавляват през цялото време те се тревожат дали вечерята се е получила и дали всички ще харесат подаръците си. Коледа няма как да е незабравимо приключение за тях, защото тревогата не им позволява да се отпуснат и да споделят вълшебни мигове със семейството и приятели.

  • Везни

За Везни празниците са време за благотворителност, за протегната ръка към другите. Това ги прави незабравими, емоционални, различни, изпъстрени с надежда, с вяра, с чиста радост от помощта, която даряват на другите. И тази Коледа ще бъде вълшебна за Везни и ще им позволи да си подаряват късчета щастие, правейки другите щастливи.

  • Скорпион

10 ХИТРИНКИ да спестите пари за Коледа и да сте доволни от покупките

Декември е изпълнен с празници и харчовете през този месец са доста солидни. На пазара всяка година излизат все по-нови прекрасни подар...

За Скорпионите приказният празник е романтичният. Тази година те ще сбъднат мечтата си за незабравима Коледа, поръсена с рози и романтика, оцветена в страстно червено и споделена с хората, които обичат.

  • Стрелец

Стрелците ще се радват на незабравими празници. Те се съумеят да се видят със стари приятели и да споделят Коледа с компанията, което е и мечтата им. Срещите с много позабравени лица и припомнянето на миналото ще направят празниците вълшебни, усмихнати и оставящи трайна следа в паметта им.

  • Козирог

За Козирог няма празник и делник, всеки ден, споделен със семейството, е повод за празник. Те ще пекат коледни курабийки, както всяка година по това време, но не ги мислете – това всъщност е тяхното сбъднато желание и макар да не е незабравимо по общоприетите критерии, ги прави щастливи.

  • Водолей

Представителите на тази зодия се вълнуват от промяната, която носи новата година. Те прекарват празниците по традиционен начин и това ги лишава от магията на Коледа и незабравимия празник, но спокойствието и домашният уют ще ги направят щастливи и тази година.

  • Риби

Празниците за Риби ще бъдат безкрайно забавление, време за купон и срещи с приятели, време за спомени. Това е моментът, в който те спират да се движат по течението, и плуват срещу него, за да си организират незабравими празници.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com