Кой е най-щастливият месец за всяка зодия

25159
Кой е най-щастливият месец за всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Всеки има както добри, така и лоши дни в живота си. Но астрологията дава отговор на въпроса кой е най-благоприятният месец в годината за всеки знак.

Овен

Краят на есента е най-благоприятното време за Овена. През ноември самореализацията и решаването на важни въпроси се случват с лекота за този знак. През този период Овенът може да предприеме дори най-налудничавите на пръв поглед действия и те ще доведат до успех. Периодът е подходящ и за ново начало.

Телец

Април е най-благоприятният месец за Телеца. Това е периодът на обновяване, което ще се отрази положително на емоциите на този знак. Комуникацията през този месец протича гладко и без проблеми. В личните отношения всичко се развива положително. По това време Телецът несъмнено ще пожъне успех във всяко начинание.

Близнаци

Най-благоприятният период за Близнаците е средата на зимата. Януари е период за изчистване на личностните разногласия, който носи желаната увереност. Това е идеалният момент Близнаците да сбъднат най-съкровените си желания.

Рак

Октомври е най-успешният месец за решаване на важни въпроси, касаещи представителите на зодия Рак. Връзка, започната през този месец, обещава щастие и радост в живота на Раците.

Лъв

Юли е най-успешният месец за Лъва. Периодът е подходящ за саморазвитие и самоусъвършенстване. Всички нови умения, усвоени в този момент, ще са от полза в живота.

Дева

Февруари е идеалният месец за постигане на поставените цели. Последният зимен месец е период, в който Девите мислят прагматично и рационално. Моментът е подходящ за смяна на работата.

Везни

През декември Везните има възможността да решат важни въпроси, тъй като те се мобилизират най-много през този период. Моментът е подходящ за сключване на щастлив брак.

Най-успешните дни от седмицата според зодията

Всеки ден от седмицата има своя специална енергия, която е полезна за определени зодии. Експерти в областта на астрологията споделиха к...

Скорпион

Вашият личен месец е август. Чудесно време за пътуване и релакс. Краят на лятото е подходящ момент за укрепване на връзката или за откриване на сродната душа.

Стрелец

През юни Стрелците имат възможност да поемат контрола над съдбата си. През този период късметът ги следва неотлъчно.

Козирог

4-те зодии, които са най-успешни

На всяка зодия й върви в различен аспект в живота - на едни в любовта, на други в работата, трети са родени с късмет. За успеха е нужен...

Септември е най-благоприятният месеца за Козирога. Началото на есента винаги оказва положителен ефект върху кариерата и личния живот на този знак.

Водолей

Хората от този знак се чувстват перфектно през първия месец на пролетта. С отминаването на зимата си отиват и проблемите им.

Риби

Май е най-успешният месец за Рибите. През този период те имат възможността да покажат лидерските си качества. Звездите са на тяхна страна и Рибите могат спокойно да започнат да преследват мечтите си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com