Късметче според зодията за тази седмица, 1 – 5 февруари

13807
Късметче според зодията за тази седмица, 1 – 5 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Спрете да се чудите какво предстои да се случи тази седмица. Подготвили сме късметчета за всяка една зодия. Стискаме палци да се сбъднат и животът да ви се усмихне. Предчувстваме, че седмицата ще бъде изключително ползотворна във всеки един аспект!

Овен: Ще получите обаждане, което да ви отведе право към мечтите. Предстои да участвате в състезание, от което да излезете победител. Заредете се с търпение и дайте максимума от себе си.

Телец: Това е седмицата, в която ще реализирате проект, който планувате от дълго време насам. Без значение дали е обвързан с работата, пътуване или ваше хоби, много скоро ще получите онова удовлетворение, за което мечтаете.

Близнаци: Ето, че усилията ви най-накрая ще бъдат оценени. Това е седмицата, в която ще получите повече пари за свършената работа. Шефът ви ще ви възнагради щедро и ще ви похвали за всеотдайността.

Рак: Срещите и запознанствата не са ви чужди. Обичате да споделяте времето си с интересни личности, които да ви зареждат с положителни емоции. Пригответе се за запознанство, което да преобърне живота ви на 180 градуса. Дали пък голямата любов не чука и на вашата врата?

Тези зодии са най-позитивни

Справянето със стреса е трудна задача. Но представителите на 3 зодии са надарени с вътрешно спокойствие и завидна предпазливост. Те с л...

Кои зодии ще имат късмет в любовта тази седмица?

Лъв: Това е седмицата на инвестициите. Не се колебайте, а похарчете парите си за покупка, която от месеци планирате. Поглезете се, вие го заслужавате!

Дева: Късметът е с вас тази седмица. По вода ще ви върви във всяко нещо, с което се захванете. Действайте смело и оставете колебанието зад гърба си.

Везни: Ще получите извинение от стар приятел, който преди години ви е наранил. Сами решавате дали ще го приемете. Помислете добре може ли да му се гласува доверие отново. Бъдете разумни!

Скорпион: Здравето ще ви съпътства и през тази седмица. Ще намерите лек за всяка тревожна болка. Дискомфортът ще се изпари мигновено, докато вие се наслаждавате на хубавото време, добрите приятели и слънчевите емоции.

Три зодии, които непрекъснато си пъхат носа в чуждите работи

Едва ли някой обича околните непрекъснто да се мъчат да разберат какво се случва в неговия живот и се стремят да дават съвети, които ни...

ЛЮБОВЕН хороскоп за тази седмица, 1-5 февруари

Стрелец: Предложенията са се насочили директно към вас. Не се колебайте да ги приемете. Независимо какви ще са те, отговорете положително. Сега е вашата възможност да бъдете сто процента щастливи.

Козирог: Ще откриете ново хоби и призвание. Самотните часове ще бъдат изпълнени по един магичен начин. Ще се почувствате стъпили на върха на щастието!

Водолей: Съдбата ви е приготвила едно великолепно преживяване. Тази седмица ще получите предложение за пътуване. В никакъв случай не го мислете. Стягайте куфарите и слагайте джапанките в багажа. Екзотичната дестинация ви очаква!

Риби: Дори да не вярвате в любовта от пръв поглед, тази седмица ще се убедите в обратното. Предстои да срещнете своята сродна душа и да откриете подкрепата в нейните очи!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com