Късметлийските числа на всяка зодия

41167
Късметлийските числа на всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Много често се случва астрологията и номерологията да вървят ръка за ръка, въпреки че двете науки се занимават с изследването на абсолютно различни аспекти от мирозданието. Но от друга страна е неоспорим факт, че при тях числата не са просто едно абстрактно понятие, а пораждат значими и жизненоважни зависимости.

Всяко число си има свое влияние и смисъл в нашия живот. В него се намира определена кодирана енергия, която оказва влияние по различен начин на всеки човек. Тази енергия е пряко зависима и от влиянието на планетите. От особено голямо значение обаче, е зодиакалния знак, под който е роден всеки един от нас. 

Ето щастливите числа за различните зодии:

1. Слънцето

Хората, родени под знака Лъв, са под влиянието на Слънцето. Единицата е числото, което им носи щастие и късмет. За тях то е истински "магнит за успеха". Лъвовете трябва да се страхуват и пазят от двойката. Това число винаги ще пречи на тяхното развитие и ще намалява значително шансовете им за успех в дадено начинание.

2. Луната

Това число носи на Раците любов, сигурност и прилив на енергия, все неща от които те имат нужда и никога не им стигат. Когато двойката се комбинира със седмица, това дава на зодията повече увереност и сила. Неуспехът може да донесе единицата, затова трябва да се пазят от нея.

3. Марс

Тройката е числото на щастието за Скорпиона и Овена. Добре е да знаят, че навсякъде където съществува база за развитие и има конкуренция, трябва да се обграждат от тройки - адресът, номерът на мобилния телефон и други. Могат смело да планират и осъществяват важни преговори на трето число в месеца.

4. Меркурий

Тук се намира енергията на науката, знанията, търговията, дълбоката мисъл, обмена на знанията. Това е щастливото число на Близнака и Девата. Влиянието може да бъде с двойно по-голяма сила, ако дадения човек работи като писател, преводач, търговец, журналист. Интересен факт е, че "фаталното" число 13 също им носи щастие.

5. Юпитер

Ако си роден на една от тези дати, съдбата е приготвило нещо специално за теб

Без значение от месеца, в който сте родени, тези дати са орисани от съдбата и ви очаква нещо специално. Хората, родени на 11-то число ...

Числото на Стрелеца. Както и при еденицата, тук също има мощен приток на енергия. Може да се каже, че Стрелците са галеници на съдбата - ако в някакво произволно число има цифрата 5, това е голям късмет за тях. Например 125832.

6. Венера

Числото носи специална хармония на зодиите Телец и Везни. За тях то е символа на късмета и удовлетворението. Много им помага и в любовта. Тези две зодии си имат и "приятелски" числа - за брака им помага 4, а за успех на работното място 9.

7. Сатурн

Как да сбъднем желанията си при огледални дати

Силата на мисълта и позитивното мислене е огромна. Всеки, който е опитал да ориентира живота си в правилната за него посока чрез визуал...

Като цяло седмицата е хубаво число, но най-голям късмет носи на Козирога. Благодарение на седмицата, представителите на този зодиакален знак преодоляват пречките и вземат правилни решения. Тук има и малко мистика - числото 7 има помага да "чуят"съветите на техните ангели-пазители.

8. Уран

Щастливото число на Водолея, на различните, оригиналните, способните, въобще на хората едно ниво над всички останали. За съжаление обаче, те са често неразбрани. Понеже 8 е символа на безкрайноста, което им помага да са винаги креативни и различни.

9. Нептун

Това число е символа на завършеността, на зрелостта! Това е числото на рибата. когато се комбинира с 1-ца им носи пари, pro комбинация с 2-ка засилва тяхната интуйция. Числото 9 може да се комбинира и с 6, което помага за привличане на любовта. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Днес тези три зодии отварят нова страница в живота си

Ето какво трябва да знае всеки стопанин на куче: Могат ли кучетата да ядат домати

Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това
Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Листата от маруля са перфектна добавка към много ястия, салати и сандвичи. Единственият недостатък е, че салатата може да загуби своята свежест...