Късметът ще се усмихне на три знака на зодиака през 2022 г.

36714
Късметът ще се усмихне на три знака на зодиака през 2022 г.
Снимка: iStock/Guliver

Годината на синия тигър ще бъде благоприятен период за всички знаци от зодиакалния кръг. Някои ще имат късмет в любовта, други във финансите, а ще има и такива, които ще подобрят здравословното си състояние.

Но най-много ще имат късмет три знака на зодиака: те ще имат късмет във всички тези области едновременно. Звездите ги избраха: Близнаци, Дева и Водолей.

5-те зодии, които ще са във вихъра на положителни промени, щастие и късмет през януари

Астролозите са уверени, че 2022 ще бъде много по-спокойна от предишната година. Вселената ще помага активно на пет знака на зодиака по...

Близнаци

Новата година за Близнаците е добър период за успешна кариера. През 2021 г. им беше трудно да постигнат растеж, но сега е моментът да покажат най-добрата си страна.

Ръководството ще ви забележи и ще ви възнагради. Това може да бъде както по-висока позиция, така и заплата. За амбициозните Близнаци изкачването в кариерата няма да е толкова бързо. Но до началото на лятото те ще могат да достигнат нови висоти.

Тези, които търсят, ще намерят достоен човек за себе си. Не бързайте да влизате във връзка, действайте съзнателно и сериозно. Е, тези, които вече са във връзка, най-накрая ще имат любов и хармония.

За да поддържате всичко в ред със здравето си, не трябва да се претоварвате и да прекалявате с работата. Специалистите съветват почивката да се редува с работа. И се занимавайте със спорт, например плуването е добро за облекчаване на стреса.

Зодиите, които обичат МИСТЕРИИТЕ

Ако идеята ви за перфектна среща включва филм на ужасите или два и кофа пуканки, има вероятност да сте голям фен на призрачните неща. А...

Дева

За да изглежда животът като приказка, Девите ще трябва да работят усилено. Вие сами можете да промените живота си към по-добро. Има вероятност да се наложи да работите на две работни места, но това няма да ви е в тежест. Ще има достатъчно пари за всичко.

На любовния фронт звездите обещават много нови запознанства, романтични приключения и интриги. И тази връзка ще продължи до май. Едва тогава ще настъпят резки промени: истинско ухажване и огънят на любовта. И всичко това ще прерасне в нещо по-сериозно.

Няма да има здравословни проблеми. Все пак звездите съветват да се погрижите за зрението си. Съсредоточете се само върху нещата, от които имате нужда и не напрягайте очите си. Грижете се за здравето си.

Водолей

7 важни съвета за УСПЕШЕН старт на 2022 година

В началото на новата година всеки се стреми да подобри навиците си, да затвори някои стари страници и да подобри начина си на живот. То...

Като цяло Водолеят ще има късмет във всички области на дейност. Но ще има и труден период. Той ще настъпи в началото на лятото. Но още през август те ще се радват на положителните резултати от работата си.

Завършените проекти и професионалните предложения ще осигурят огромни ползи. Астролозите препоръчват в годината на Тигъра да внимавате с парите и тогава ще имате шанс да сбъднете мечтата си.

За да се получи всичко в любовта, Водолеят трябва да бъде себе си и да поеме инициативата в свои ръце. Тази година е за изграждане и попълване на семейството. За тези, които узаконяват връзката си, брачният съюз ще бъде силен и дълъг.

Здравето ви също ще бъде наред. Но, както се казва, по-добре е да не се шегувате с него. Ако все пак нещо се случи, тогава астролозите съветват незабавно да се консултирате с лекар. Това ще гарантира бързо  възстановяване и всичко ще премине без никакви усложнения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Научете се да пестите: 5 полезни навика, които ще ви помогнат по време на криза

353 балерини поставиха нов рекорд на Гинес (ВИДЕО)

Хитри начини за употреба на хартиените кърпи не само в кухнята

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо водата в аквариума става мътна?

Как се пише: обяснение или обеснение?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Според науката, ако казвате благородни лъжи, значи сте добър човек

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com