LIDL С ПЛАТФОРМА ЗА #ВКЪЩЕСТВУВАНЕ У ДОМА

3571
LIDL С ПЛАТФОРМА ЗА #ВКЪЩЕСТВУВАНЕ У ДОМА
Снимка: Лидл България

Компанията стартира онлайн платформа, която обединява полезни, интересни и забавни идеи за доброто #Вкъществуване

7 април, 2020, София: Лидл България представя новата онлайн платформа #Вкъществуване, чрез която цели да бъде в полза на своите потребители, като им предоставя разнообразно съдържание от теми и съвети за дните, прекарани вкъщи в условия на извънредно положение.

Платформата включва секции, посветени на дома и градината, семейството, спорта и красотата, кулинарното вдъхновение, арт и крафт проектите, като цели да превърне дългото стоене у дома в по-приятно и ползотворно занимание.

Всяка седмица любими шеф-готвачи, инфлуенсъри и гост автори ще представят полезни съвети и трикове в различните категории, а от компанията обещават интригуващо съдържание и предизвикателства и в социалните си канали. Как да създадете уютен офис вкъщи? Как да си направите домашна мака за лице? Как да #вкъществувате с любимите хора между четири стени? – на тези и още много въпроси отговаря вкъществуващият екип на Lidl ето тук: https://www.lidl.bg/polezno-info/vkashtestvuvane

Следете и онлайн съдържанието на страницата на Lidl в YouTube, където вече може да видите първото видео на Жасмина Гевезиева, която дава бързи и лесни съвети за хранене по време на изолация: https://www.youtube.com/watch?v=17BB5nw3vRg

Не на последно място, не пропускайте и новаторските идеи за предстоящия Великден – от боядисване на яйца до рецепти за вкусно агнешко и декорация на трапезата.

Следвайте съветите за едно по-хубаво #Вкъществуване, за да кажем заедно #ВкъщиСмеДобре.

 

За Лидл България 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в 32 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 101 магазина в 48 града и близо 3000 служители. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com