Любимата ви храна издава характера

15727
Любимата ви храна издава характера
Снимка: iStock/Guliver

Любимата ви храна разкрива много за вашата личност, интереси и навици, а не само за кулинарния ви вкус. Ето някои от най-популярните храни и какво издават за хората, които ги предпочитат.

Хамбургери и пържени картофи

Вие копнеете за “американската мечта”. Сигурно носите джинси с американския флаг, а 4-ти юли е любимият ви празник. Държите на надеждните отношения и изпитаните неща, а какво по-изпитано за хапване от хамбургер с пържени картофи.

Черен хайвер

Нека да сме честни - най-вероятно сте сноб. Ужасявате се, ако надраскате новия си Ролекс с марковите си, инкрустирани с диаманти копчета за ръкавели. Всичко това говори достатъчно за вас.

Пай

Определено държите на традициите и предпочитате домашно приготвена храна. Според вас обядът е по-вкусен с чаша сладък чай или лимонада. Рецептата за любимия ви пай сигурно се предава от поколение на поколение и е най-добре пазената семейна тайна.

Салата

Спортна натура сте, правите йога всеки ден и винаги си поръчвате безалкохолна бира. Дисциплинирани и праволинейни сте, умеете да се контролирате и за вас миниатюрно брауни или парченце черен шоколад са най-голямото изкушение.

Макарони със сирене

Консервативни сте. Обичате комфорта на класическите неща, независимо дали са филми, книги или любима храна. Макароните със сирене едва ли са най-изобретателното ястия или най-вкусната храна, която някога сте яли, но ви е любима, защото напомня за дома ви.

Пица

Единственото нещо, което обичате повече от това да се шляете с приятели, е да се храните с тях. Вие сте купонджия, обичате забавленията и не можете да седите сами.

Картофено пюре

Имате силна връзка с родителите и братята и сестрите си и държите да прекарвате празниците в дома си. Обичате простите и ясни неща, мразите драмите и не понасяте хора, които преиграват.

Рецепта за пържени свински ребра - Апетитът идва с яденето

Всеки знае поговорката "Апетитът идва с яденето", но за тези вкусни свински ребра ще ви дойде още преди да ги опитате. Миризмата на мес...

Шоколад

Романтична натура сте, харесвате “Тетрадката”, имате сладолед в камерата си за спешни случаи и мразите Свети Валентин /освен ако нямате връзка/. Лесно се отдавате на изкушения и сте добре запознати с тежкия махмурлук след вечеря с вино и шоколад.

Понички

Предпочитате установените и общоприети неща, но не и в лошия случай. Любима актриса ви е Кейти Пери, държите на популярни маркови дрехи, следвате София Вергара в Инстаграм - но какво от това, че не сте новатор. Сигурно има причини защо всички те са толкова популярни. 

Суши

Рецепта за кюфтета с марсала и салвия - Нещо малко, но специално

Кой не обича кюфтета? Те са малки, но вкусни заместители на пържолите, пилешкото или свинския бут. Но тези малки кюфтенца са по-специал...

Държите на изтънчената храна. Обичате да пътувате, да пиете изискани коктейли и напитки и знаете много за изкуството. 

Сладолед

Вие сте дете по душа - веселяци, безгрижни, по детски невинни. Сладоледът на клечка ви прави носталгични и ви напомня за горещите летни дни на детството.

Бекон

Вие сте горд месоядец, събуждате се раздразнени, поне докато не си получите обилната закуска. Имате чудесно чувство за хумор, а любимата ви дреха са класическите сини джинси.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com