ЛЮБОВЕН уикенд хороскоп за 11-12 юли

10063
ЛЮБОВЕН уикенд хороскоп за 11-12 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Изпитвате прилив на любов. И какво по-хубаво от това в тези горещи месеци? Някаква вътрешна убеденост ви нашепва, че това е човекът за вас, че каквото и да се случи, всичко в крайна сметка ще се нареди.

Телец

За пръв път от много време ще отворите сърцето си, без да мислите преди това дали няма да сте твърде уязвими. Ще се осмелите да говорите за страховете и мечтите си, а партньорът ще бъде ваша подкрепа.

Близнаци

Ако все още не сте намерили любовта (или поне човека, който да ви "подкоси коленете"), предстоят дни, които могат да ви донесат промяна в тази посока. В неделя има шанс да се запознаете с някой твърде интересен човек, на който няма да може да устоите.

Рак

Ако сте обвързани, ще имате възможност да се преоткриете с половинката. Ще обсъдите всичко, което ви вълнува, ще преодолеете заедно пречките, които е възможно да се появят на пътя ви. Този уикенд ще ви накара да осъзнаете, че когато сте заедно сте по-силни.

Лъв

Обрати в любовта ще има и за Лъвовете, но определено положителни. Може би ви предстои кратко пътуване, което ще се отрази като глътка свеж въздух на връзката ви.

Дева

Девите ще са "между чука и наковалнята" или поне така ще се чувстват. Ако успеете да загърбите чуждите емоции и се концентрирате върху собственото си щастие, може би ви очаква нещо вълшебно.

Везни

Никой не обича да влиза в излишни конфликти, но понякога не е лошо да отстоявате по-твърдо позициите си. Изложете аргументите си и се опитайте да стигнете до компромис.

Скорпион

Скорпионите са надарени със силна интуиция, която за съжаление често пренебрегват. Този уикенд е желателно да й се доверят, защото съдбата има изненади за тях.

Стрелец

Стрелците не за първи път ще се радват на високо либидо, но за щастие през този уикенд ще има с кого да го "споделят". Неочаквано високи температури се очакват при тях през този юлски уикенд!

Козирог

Урок за всяка зодия за ЮЛИ 2020

Овен – Научете се как да почивате Трябва да се научите как да освобождавате напрежението, без да си го изкарвате на други хора. ...

Имате съкровено желание, за което все не ви достига кураж. Този уикенд звездите обещават подкрепата си, така че съберете смелост и действайте.

Водолей

Независимо дали става дума за отношенията ви с близък човек, които буксуват на едно място от цяла вечност, или за връзката ви, сега е моментът за генерални промени.

Риби

На любовния фронт е спокойно този уикенд, така че не очаквайте сериозни сътресения. Време за пуканки, романтични филми и още нещо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...