Любовен уикенд хороскоп за 31 юли - 1 август

9031
Любовен уикенд хороскоп за 31 юли - 1 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Опитвате се да лавирате между много ангажименти и отговорности. В резултат на това партньорът ви може да се почувства несигурен и застрашен. Определете приоритетите си.

Телец

Телците са изправени пред напрегнат уикенд. Възможно е да има спор, породен от роднина или да е свързан с друга семейна ситуация. Внимавайте какво казвате, защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате.

Близнаци

Предстоят дни на самоосъзнаване. Ще имате възможност да разберете от какво се нуждаете в любовта. Помислете дали нуждите ви срещат реалността.

Рак

Започнали сте да се вълнувате изключително много от духовната страна на любовта, загърбвайки светската показност. Това е много положителна промяна от ваша страна, защото ще почувствате истинска близост.

Лъв

Връзката ви се струва различна от всичко, което сте преживявали до този момент с бивши партньори. Това колкото ви радва, толкова и ви плаши. Не позволявайте на страха от непознатото да помрачи еуфорията ви.

ГОЛЕМИЯТ МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА АВГУСТ 2021

Дева

През този уикенд звездите ще ви предложат възможност да комбинирате страст, романтика и приятелство - трите стълба, които определено гарантират щастие в любовта.

Везни

Любовно объркване очаква представителите на зодия Везни. Може би ще се чувствате разколебани в половинката си, а може и да се появи нов ухажор на фронта. През уикенда не взимайте решения, засягащи бъдещето на връзката ви.

Скорпион

Комуникацията между вас и партньора ще е адски затруднена. Колкото повече се опитвате да го задържите до себе си с думи, обещания или ултиматуми, толкова по-разочаровани ще бъдете.

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ СА ПЕРФЕКТНИ СЪПРУГИ

Стрелец

Тези от вас, които нямат сериозна връзка, имат шанс да срещнат някой специален, стига да покажат интерес и да не се държат надменно. Бъдете отворени за нови възможности.

Козирог

Възможно е да настъпи неочакван обрат в плановете ви, особено ако са били свързани с пътуване. За щастие, с партньора ще бъдете в състояние да се справите със създалата се ситуация.

Водолей

В хаос на емоции могат да попаднат и Водолеите. Комуникацията е от решаващо значение. Помислете за вашите приоритети и не отлагайте разговора с половинката.

Риби

Може да се окаже, че е доста трудно да постигнете съгласие относно общите ви пари. Запазете търпение един към друг, ако не стигнете до решение, което да удовлетворява и двама ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com