Любовни късметчета за седмицата 9-11 ноември

4809
Любовни късметчета за седмицата 9-11 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Любовта тази седмица се усеща във въздуха. Ноември ни е приготвил много изненади в любовен план, а ето какво може да очаквате в седмицата 9-11 ноември.

Намислете си число от 1 до 15 и вижте какво късметче ще ви се падне за новата седмица!

1. Още в началото на седмицата ще ви тръгне много любовно и можете да очаквате среща, изненада или влюбване в непознат, с който често се засичате на път за работа. Каквото и да ви очаква, радвайте се на късмета си в любовта!

20 любовни късметчета до края на 2020 г.

Интересно ли ви е какво ви чака в любовта до края на 2020 година? На нас също! Затова сме ви подготвили 20 любовни късметчета, от които...

2. Не си мислете, че любовта ви е забравила. Точно по средата на седмицата ще се окажете поканен на романтична среща... какво ли ще последва след това?

3. Не всички пазим добри чувства за бившите си любови, но винаги има някой, с когото си представяме, че можем някога да се съберем отново. Тази седмица съдбата ще ви срещне именно с такава стара любов, с която ви предстои продължение.

4. Пуснете се по течението и не мислете много! Любовта е тук, съвсем близо до вас и дори няма да повярвате, че има двама човека, които ще се борят за сърцето ви.

5. Някой ще ви направи огромен подарък и много мил жест, който ще ви остави без думи. Заслужавате го, затова му се порадвайте от сърце!

6. Пазете сърцето си от неподходящи хора. Тази седмица съдбата ще ви поднесе изпитание, с което трябва да се справите – ще трябва да избирате между двама души, които имат чувства към вас. Избирайте умно, защото това е много вероятно да бъде сродната ви душа!

Какво означава да намерите някое от тези 4 неща на улицата

Много хора обръщат внимание на поличбите в ежедневието. Да намериш нещо на улицата има различни скрити смисли, в зависимост от самия пр...

7. Тази седмица е вашата щастлива седмица в любовта! Ще се сгодите и няма по-голямо щастие от това, особено когато никак не очакваш, а просто идва като голяма и вълнуваща изненада!

8. Очаква ви най-вълнуващата седмица в живота! Ще разберете, че ще ставате родители. Каква по-хубава следваща стъпка в любовта?

9. Отваряйте си очите на четири, защото някой много често въздиша след вас. Огледайте се и вижте кой е този човек, който тайничко си мечтае да го забележите.

10. Ще получите много мил любовен СМС по средата на нощта от някой, който не може да заспи заради вас.

11. Оставете всичко в миналото си, време е да продължите напред. През тази седмица съдбата ще ви срещне с нов и много интересен човек. Пламъчето веднага ще се появи – не изпускайте този прекрасен шанс!

Ето защо мъжът избягва сериозни връзки според зодията си (ЧАСТ I)

Влюбеното момиче често лети в облаците, но не може да разбере защо любимият ѝ не прави първата крачка във връзката им. „Не м...

12. Правите много, за да ви забележат и по-точно един определен човек. Е, тази седмица ще е изпълнена с любовен късмет и най-накрая можете да излезете на среща.

13. Очаква ви много страстен уикенд, за който нищо не подозирате! Отваряйте си очите на четири и четете сигналите, които някой много ясно ви изпраща.

14. Много хубаво виртуално запознанство ще се превърне в истинска среща за кафе и разходка. Ще усетите много общи неща с човека, с когото ще излезете и може би ще се влюбите, още преди да сте го опознали.

15. Любов от миналото ще иска отново да бъде с вас. Какво ще решите – да гледате назад или да продължите напред, без да се обръщате към това, което вече е било?

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com