X
 
 

Любовно предсказание за всяка ЗОДИЯ до края на февруари

53973 0
Любовно предсказание за всяка ЗОДИЯ до края на февруари
Снимка: iStock/Guliver
Нова любов, бурни емоции с половинката, нужда от усамотение или желание да разпалим отново страстите – звездната карта е подготвила любовно предсказание за всяка една зодия през февруари, а ние имаме голямото желание да го споделим с вас и да ви помогнем по пътищата из сложния лабиринт на сърцето.

Овен

Овни, този месец ще изпитвате вътрешен мир, любов и хармония. Ще успявате да намерите баланса между личните желания и времето за половинката. Има вероятност партньорът Ви да е претоварен с работа и други отговорности – подходете с разбиране към ангажираността му и бъдете движещата сила за сплотеността във връзката Ви.

Телец

Отворете душата си пред партньора си този месец, уважаеми Телци. Някои от вас може да се чувстват напрегнати от мисли за бъдещето и да изпитват несигурност. Не се товарете с мрачни съмнения, а споделете с половинката какво ви терзае. Ако тя е вашият човек, не само ще се отнесе с грижа и внимание към притесненията Ви, но и ще Ви помогне да ги преодолеете заедно.

Близнаци

Близнаци, през втория месец на годината сте активно настроени, включително и в любовен план. Ще действате на принципа всичко или нищо. Звездите обаче Ви съветват да сте по-спокойни и не толкова настъпателни спрямо половинката. Бъдете благодарни за това, което имате точно в този момент и се наслаждавайте на добрите си отношения с партньора, без да очаквате прекалено много от него, защото това може да създаде излишно напрежение помежду ви.

Рак

Мили Раци, сърцето ви е твърде красиво и скъпоценно, за да бъде подарено на грешните хора. Бъдете внимателни пред нечие обаяние, особено ако интуицията Ви казва друго. Преценявайте действията на отсрещната страна, а не само приказните думи. Обвързаните представители на зодията може да изпитат чувство на несигурност, особено в началото на месеца. Опитайте се да разберете откъде произтичат страховете ви, защото това ще Ви помогне да ги преодолеете.

Лъв

Лъвове, февруари е моментът, в който съдбата ще се намеси смело и положително във Вашия любовен живот. Точно, когато започнете да губите надежда, колелото на късмета ще се обърне към вас и ще ви сближи повече от всякога с Вашата сродна душа. Ако сте необвързани, астролозите Ви съветват да не оставате у дома, особено на Свети Валентин – колкото и да не Ви се вярва, точно тогава може да срещнете новата си любов.

Дева

Вашият най-важен урок този месец, мили Деви, е да се научите да избирате битките си в любовта. Крайно време е да разберете разликата между грозен спор и здравословен дебат. Овладеете ли това, ще може да се издигнете над пространството на егото, което понякога Ви пречи в общуването с представителите на отсрещния пол. Опитайте се да върнете мекотата във връзката си.

Везни

Това, което трябва да си повтаряте през този месец, Везни, е че Вие сте уникални и неповторими личности и всеки би имал късмет, ако Вие сте негов партньор. Така че не се „продавайте“ лесно и не се примирявайте с нищо по-малко от това, което знаете, че заслужавате. Допуснете до себе си само хората, за които чувствате, че имат сериозни и дълбоки намерения към вас. Дотогава бъдете най-очарователното си аз и не се притеснявайте да търсите най-доброто.

4-те зодии, които ще бъдат във вихъра си през февруари

Февруари ще донесе сериозна доза енергия и ще засили обаянието на някои представители на зодиака. Разположението на планетите е особено...

Скорпион

Задълбочаване на връзката с партньора вещае февруари за обвързаните представители на зодия скорпион. Под влияние на Нептун, отношенията ви ще станат още по-силни и ще преминат на друго ниво, сочи любовният ви хороскоп за втория месец на годината. Не е изключено и да предприемете крачка към създаване на семейство. Добри са и новините за самотните скорпиони – около 20-то число на месеца имате шанс да срещнете новата си любов.

Стрелец

Хубавите неща изискват време, мили Стрелци. В началото на месеца звездите вещаят разкриването на цяла нова глава във Вашия любовен живот. Съветваме ви обаче да проявите търпение и да не действате импулсивно. Ще имате силата да прогоните собствените си демони и отново да отворите вратата за щастието – само бъдете разумни и търпеливи.

Козирог

12 късметчета през февруари за всяка от 12-те зодии

Февруари месец е вече тук, а с него и различните шансове за всяка една зодия. Звездната карта е предначертала разнообразни възможности ...

„Няма значение кого обичаш, къде обичаш, защо обичаш, кога обичаш или как обичаш - важно е само това, че обичаш“ – тези думи на великия Джон Ленън изцяло описват това, което изпитвате през февруари, Козирози. Имате прекрасни отношения с партньора, които са извън нивото на изгарящата страст и бушуващия огън, а по-скоро се крият в очарованието на дребните жестове, ежедневната грижа и споделена интимност. Насладете им се.

Водолей

Водолей, вие винаги сте белязани от силни емоции, но и държите да запазите своята индивидуалност. Накратко, обичате партньора си до Луната и обратно, но никога няма да позволите на половинката да погледне към звездите през вашия телескоп. Това е месецът, през който може да изясните приликите и разликите в отношенията с партньора и да разберете кои от тях ще Ви помогнат да засилите връзката си.

Риби

Духовното извисяване ще бележи вашия февруари, но и ще се отрази на любовния Ви живот, Риби. Пътят ви до тук не беше лесен, но не забравяйте, че вие сами избрахте уроците, които научихте. Осъзнахте всяко едно предизвикателство и вече ще може да погледнете с очите на мъдростта. Поискайте и ще ви се даде – не забравяйте и този мъдър съвет.

Actualno.com

Етикети: