Магическата сила на кафето: Kак влияе на енергията и биополето

9559
Магическата сила на кафето: Kак влияе на енергията и биополето
Снимка: iStock

Кафето е една от най-противоречивите напитки в света. Едни теърдят, че е полезно, а други го наричат вредно. Време е да разберем как се отразява то на нашето биополе.

Независимо дали искате да се стоплите в студен зимен ден или да се тонизирате, най-добрите затоплящи напитки за добавяне на енергия могат да ви помогнат. Те могат да бъдат чудесна алтернатива на кофеина, който действа по подобен начин, но не води до най-приятните последици.

Разберете как сами да си гледате на КАФЕ

В тази статия ще ви разкрием какво всъщност означат различните фигурки, които се появяват в чашата за кафе, след като го изпиете. Изобр...

Какво ни дава кафето

Като начало е важно да разберем какво е въздействието на кофеина върху здравето на човешкото тяло. Кофеинът действа стимулиращо върху целия организъм, но тялото ни бързо свиква с всеки „допинг“. Ето защо, учените силно препоръчват да пиете кафе не повече от един или два пъти на ден. Ако пиете силна напитка, веднъж е достатъчно. За тези, които обичат леко кафе, можете да пиете по няколко чаши на ден.

Кафето и човешката енергия

Кафето временно отваря всички чакри на човек. Много е важно да запомните, че в онези моменти, когато чакрите са в застой, отварянето им води до факта, че те изразходват ресурсите си много по-бързо. Просто казано, не трябва да пиете кафе, ако се почувствате прекалено уморени. Леко неразположение и летаргия могат да бъдат „излекувани“ с чаша ободряваща напитка, но най-добре е да не го правите, ако сте напълно изтощени. Това по-скоро ще влоши нещата.

Защо възрастните трябва да пият кафе – отгoворът ще ви изненада

Учени от университета Едит Коуен (Австралия) проведоха проучване, което показа, че консумацията на кафе има потенциал да намали когнити...

Специалистите по биоенергетиката съветват да не се пие кафе на празен стомах. На сутринта първо трябва да активирате работата на вашето биополе, като използвате нормални методи. Пийте кафе заедно с десерт, за да помогнете на енергията да се натрупа по-нежно.

Второто важно правило за човешката енергия е изборът на естествени продукти. Спрете се на напитка от кафе на зърна, ако не искате да навредите на биополето.

Не забравяйте, че страстта към кафето е лош навик и всеки лош навик унищожава енергията на човек, намалява силата на неговата аура. Всички негативни навици ни отнемат късмета.

Освен това, експертите по биоенергетиката са напълно съгласни с учените, че не трябва да пиете кафе по-малко от 5 часа преди лягане. Дори и да заспите под влиянието на кофеина, силата и енергията ви няма да се възстановят по правилния начин. На другия ден ще станете от леглото претоварени и уморени.

Учени изясниха ползата от кафето за организма

Учени от университетите в Саутхемптън и Единбург са открили ползите от кафето за организма. Според тях употребата на любимата ободрител...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Любовна магия в действие: Как да разберете, че на съпруга ви е направена любовна магия

11 стъпки как да спрете да тежите на врата на съпруга си и да започнете да „правите пари“

7 твои маниера, които оставят ужасно първо впечатление след разговор

Вредно ли е да се пие чай непосредствено след хранене?

Освен агне: Какво друго трябва да се яде на Гергьовден?

Как се пише: полилей или полюлей?

Защо задължително се яде агне на Гергьовден?

С какви размери е бил най-големият динозавър?

Кога се боядисват яйца за Великден 2024?

Как да си направим мицел за печурки?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com