Магнит за пари: Топ 5 на най-богатите знаци на зодиака

13682
Магнит за пари: Топ 5 на най-богатите знаци на зодиака
Снимка: iStock/Guliver

Богатството се  наследява или първоначално присъства в живота на някои от нас. Останалите, обаче, трябва сами да се борят за „място под слънцето“. Някои зодии са по-богати от други. Астролозите са  съставили ТОП 5 на знаците в зодиака, които заради своята природа привличат парите като магнит.

Козирог

Упорити работохолици - те няма да се откажат от извънредния труд и ще се стремят да получат наградата и титлата „служител на месеца“ на всяка цена. Целенасочените и амбициозни Козирози могат да спечелят всичките пари на света и активно се придвижват към тази цел. Те също са много практични и са отлични лидери. Тази зодия няма да харчи пари за глупости - по-скоро ще ги инвестира успешно в акции.

3 ЗОДИИ, които ще станат БОГАТАШИ в началото на май

Парите може и да не са на-важното нещо в живота, но без тях няма как да оцелеем. Всяко едно удоволствие се заплаща и ако искаме да си г...

Скорпион

Представителите на тази зодия лесно се поддават на състезателния дух, което ги довежда до безпрецедентни висоти в кариерата. Скорпионите са страстни и обичат да си проправят пътя. Решени са да печелят пари и  го правят лесно. Тези, които не рискуват, не пият шампанско, така че този зодиакален знак не се страхува да постави всичко на масата. Скорпионите са идеални предприемачи.

Дева

Финансовият компонент на живота не е най-важният в живота на тази зодия, но неговите представители притежават редица качества, които лесно ще им донесат състояние. Това е самокритика и желание да се отървем от слабостите. Девите неуморно се стремят към съвършенство, което допринася не само за личностно израстване, но и за кариера. Желанието да бъде перфектен във всичко води този зодиакален знак до несметни богатства.

Как да подредите дамската си чанта, ако искате да имате много ПАРИ

Не е за вярване, но понякога дребните неща, които правим, ни отвеждат право към големите цели. Съществуват безброй ритуали, които са з...

Риби

Способността да приемаме света такъв, какъвто е, и желанието да се движим напред, независимо от всичко, приспособявайки се към средата навреме, е ключът към успеха на Рибите. Освен това, силната интуиция им помага да постигнат кариерни и финансови висоти, което ги предпазва от грешки. Трудностите активират творческото мислене у представителите на тази зодия - те обичат да ги преодоляват и да стават по-добри.

Телец

Тази зодия обича комфорта и цени лукса - той ще направи всичко, за да постигне идеалния живот, който да отговаря на неговите нужди. Телецът е също толкова трудолюбив и упорит като Козирога. Те са много практични и упорити - не им пука за никакви трудности. Способността да пренебрегват неуспехите и да следват собствения си път често води Телеца до големи пари.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com