Месечен хороскоп за август 2017 г.

57561
Месечен хороскоп за август 2017 г.
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Началото на месеца ще ви даде възможността да постигнете, набелязаните от вас цели, повечето, от които са свързани с подобряването на финансовото ви състояние. Сега може да действате по ваше усмотрение, тъй като никой няма се опитва да пречи на начинанията ви. Използвайте тишината в офиса, за да може да работите по най-ефективния за вас начин. През първите десет дни на август ще протичат успешно и преговорите. Много рядко се появява такава възможност, за да не използвате шанса си. Средата на периода използвайте за подобряването на личните ви отношения. Тогава е и най-успешният период за вашата почивка. Бъдете внимателни при употребата на алкохол. Може да кажете или направите неща, които на пръв поглед да са безобидни, но на един по-късен етап да ви изиграят лоша шега. Внимавайте и да не изхвърлите вещ или документи, които са важни. Последните дни на август са подходящи за пътуване зад граница. Тогава положително ще протичат и всякакъв вид връзки с чужбина или чуждестранни партньори. Успех ще имат студентите в своите занимания или учебния процес. Последните дни на август ще ви зарадват неимоверно със събитие, свързано с личните ви интереси.

Телец

През този месец на преден план ще излязат въпросите, свързани със семейството. Не протакайте решаването на нито един проблем, свързан с дома. Месецът може да ви завари по-чувствителни от обикновено. Сега ще ви се иска повече топлина и привързаност, откогато и да било. Някои от вас може да съжалят за пропуснати възможности в личен план. Ако смятате, че все още имате шансове да подобрите нещата – действайте, но трябва да сте наистина много убедителни и да покажете готовност за отговорност и грижа. В средата на периода ще сте силни в сферата на въображението, но не бъркайте реалността с фантазиите си. Пазете се от финансови загуби в тези дни. Дните около 20 август не са подходящи за пътувания в чужбина. В края на периода напрежението ще се разсейва и на преден план ще излязат въпроси, свързани с повишаването на доходите ви. Няма да имате кой знае какво поле за действие, но поне може да си направите план и график за действие.

Близнаци

В началото на август се въздържайте от важни стъпки и не взимайте сериозни решения. Най-добре оставете нещата такива каквито са. Няма да имате ясна представа за нещата. Някой друг ще дърпа конците и може дори да не разберете какви са намеренията му. Възможно е да има противопоставяне на мнения. Опитайте се да не вземате страна и да заемете неутрална позиция. През целия период бъдете внимателни с употребата на лекарства. Най-добре избягвайте алкохола, особено ако сте на морето или близо до вода. До средата на месеца личните отношения ще се развиват благоприятно. Самостоятелните представители на знака може да преживеят разтърсваща авантюра. Все пак имайте едно наум, че е възможно да нямате цялостен поглед върху ситуацията. Страстите ще утихнат с настъпването на ретроградния период на Меркурий. Не се чудете защо изведнъж интересът ви към половинката ви е намалял. Това е само временно. Използвайте времето си, за да довършите стари неща, за които до момента все не сте имали време. С напредването на дните все повече ще се засилва желанието ви да уредите въпросите, свързани с личното ви благополучие. Действайте именно в тази насока.

Рак

Месецът започва с пътуване за повечето представители на знака Рак. Подгответе се за изненадващи промени в обстоятелствата, но ги приемете като забавно разнообразие, вместо да се ядосвате, че нещата не се развиват по план. Със сигурност ще останат добри спомени от пътуването ви. В края на първата декада на месеца може да имате конфликт с близък човек, който да ви обвини в студенина. Не пренебрегвайте интересите си. В средата на месеца бъдете по- внимателни и спазвайте всички правила за безопасност, особено ако се намирате на непознато за вас място. Третата декана на август ще изведе на преден план необходимостта от търсене на нова или допълнителна работа, която да повиши доходите ви. Борбата няма да е лека, но трябва да я доведете до край. Като цяло месецът ще е динамичен и ще редува романтични моменти с такива, в които трябва да проявите повече разум и пресметливост, но вие ще се справите с балансирането перфектно.

Лъв

3-те зодии, които ще получат НОВИНА през август

Най-горещият летен месец ще ни донесе и много горещи емоции. Зодиите ще има с какво да запомнят края на това лято. Ето кои са зодиите, ...

Още от първия ден на новия месец ще имате възможност да достигнете нов връх в професионална област, която да ви донесе повишаване на доходите. Не се колебайте да бъдете по-настъпателни и настойчиви. Освен това първата декада на месеца е подходяща и за романтични преживявания или планиране на пътуване в чужбина. През по-голямата част от август, най-вече в началото му активността ви ще бъде повишена. Това повишава риска от необмислени действия и претоварване. Поставяйте си ясни граници, както за да се пазите, така и за да си осигурявате необходимата почивка. Ще имате интересни и странни идеи, но те най-добре да останат под повърхността. Повече от тях времето ще покаже, че не е добре да се реализират. Не бързайте с разгласяването им. Периодът след 15 август е най-доброто време да почивка и пътуване зад граница. Може да се получи така че да съчетаете полезното с приятното. Изненадващите събития няма да са малко, но ще са изцяло във ваша полза, така че не се ядосвайте на промяната в плановете. Последните дни на август не обещават кой знае какви събития. Ако ви стане скучно не предизвиквайте такива.

Дева

Традиционно август е вашият месец, затова е най-добре да го посветите на вас и вашите лични нужди и желания. Хубаво е да се погрижите за уреждането и развитието на личните ви дела, които до този момент сте пренебрегвали. В началото на периода е възможно е да се решите да важни стъпки, свързани с дома и семейството. През целия месец въздържайте или поне бъдете много внимателни при употребата на алкохол. Възможно е под неговото въздействие да предприемете действия, за които по-късно може да съжалявате. Освен това не предприемайте рисковани действия, свързани с плуване. От 14 август започва период на ретрограден Меркурий. Тогава ще имате възможността да подредите емоциите и чувствата си. Не се колебайте да се разделите с вещи, които вече не ви вършат работа и само заемат място в дома ви. Всякакви дейности, свързани с разчистване и освобождаване ще ви бъдат от полза. Последните дни от месеца ще ви дарят със спокойствие, с което може да осигурите най-доброто за себе си. Това е идеалният момент за почивка и прекарване на приятно време.

Везни

Началото на месеца ще ви поднесе приятна изненада, свързана с личностното ви развитие. Възможно е да получите, дълго чакано признание. Всичко това ще наложи да покажете още повече дисциплина и последователност в действията ви, за да затвърдите авторитета си. Опитайте се да се съсредоточите изцяло в работата си и да действате, колкото се може по-усамотено. Така ще бъдете най-продуктивни и няма да се разсейвате и разколебавате от мнението на останалите. През втората декада на месеца е добре идеите ви да останат в сферата на мечтите. Това е добър период за планиране, но не и за действие. Пътуванията в чужбина не са препоръчителни. Задръжте и юридическото оформяне на сделки и договори. Последните дни на август обърнете повече внимание на здравето си. Не си правете експерименти с тялото или организма, въздържайте се от упражняването на непознати видове спорт. Не пренебрегвайте здравословни оплаквания, свързани с части на главата.

Ангел или дявол си според ЗОДИЯТА си?

Към коя група спада твоята зодия? От добрите или от лошите си. Можеш да видиш в следващите няколко реда:АНГЕЛИ: Това са зодиите с добр...

Скорпион

Първите дни на август ще са успешни за онези представители на знака, които се занимават с творческа дейност. Периодът предполага добри резултати в дейности, в които се използва фантазията и въображението. Сега рутинните дейности не са препоръчителни. Опитайте се да използвате нетрадиционни методи при справянето със задълженията ви. Месецът не е подходящ, обаче за големи покупки, особено ако са свързани с изкуството. Избягвайте съдебни спорове. За пътуване в чужбина изберете друг период. В средата на месеца ще имате възможността да постигнете лесно свои лични цели. Не се възползвайте от никакви манипулативни или други методи, които излизат от рамките на допустимото. Това би имало краткосрочен ефект и негативни последици за вас в бъдеще. Около 20 август може да възникне конфликт с половинката ви. Избягвайте изясняването на отношения през това време.

Стрелец

Август може да започне със загуба, която да е последица от вашето непостоянство или недостатъчна дисциплина. Много скоро ще осъзнаете къде ви е била грешката и ще знаете много добре какво точно да направите, за да компенсирате щетите. С напредването на времето ще се повишава активността. В средата на периода ще ви е трудно да балансирате между работата и личния живот. В любовната сфера намалете активността. Очакват ви противоречия с половинката ви. Изясняването на отношенията няма да доведе до нищо добро. Пазете се от загуба на ценни предмети и пари. Не излизайте с големи суми от вас и не взимайте или давайте пари назаем. Бъдете пестеливи най-вече във втората част на периода. Последните дни на месеца напрежението в личните отношения ще намалее. Посветете отрязъка от време на дейности, свързани с повишаване на квалификацията ви.

Козирог

Седмичен хороскоп за 31 юли - 6 август

Овен През тази седмица насочете усилията си към постигането на личните ви цели, свързани с подобряването на финансовото ви състояние. ...

Първите дни на август ще заварят представителите на знака Козирог в пълно спокойствие. Най-добре ще е ако през това време сте планирали своята почивка в чужбина. Колкото и да е нетипично средата на август е подходящо време за бизнес. Сега ще имате възможността да сключите изгодни сделки, които да доведат до сериозно увеличаване на доходите ви. Ще бъдете печеливши и в съдебно разбирателство. През третата декада на месеца трябва да бъдете внимателни в отношенията си с противоположния пол. Не бързайте да давате обещания или да прибързвате в действията си. Това, което сега ви се струва редно, много скоро може да ви изглежда неразумно, но вие вече да сте направили съответните стъпки, които да имат своите последици. Последните дни на месеца ще бъдете „водача“ в своето обкръжение. Не се колебайте да се възползвате с всички позволени средства от това положение, което ще ви донесе много изгоди и печалби.

Водолей

Август ще ви донесе спокойствие, което ще ви е така необходимо, за да затвърдите постигнатото до момента. Ако не сте на почивка, най-доброто, което може да направите за себе си е да бъдете търпеливи и да изпипвате всичко, с което се захванете. Това е един период на спокойствие, в който може да доведете до съвършенство вашите ценности. С напредването на дните започвайте да мислите за реализацията на направеното. През втората половина от месеца може да настоявате за условия, които да са изцяло във ваша полза или повишаване на заплатата ви. Имате всички шансове да постигнете нов връх в професионалното ви развитие. Важните преговори проведете преди 22 август. След тази дата трябва да бъдете по-внимателни в общуването със жени. Последните дни на периода не са подходящи за съдебни разбирателства. Комуникацията с партньори от чужбина може да бъде възпрепятствана.

Риби

В началото на месеца избягвайте вземането на важни решения. Намалете комуникацията до минимум. Гледайте повече да наблюдавате, от колкото да изказвате мнение. Това ще е период на разчистване в буквален и преносен смисъл. Не се колебайте и за миг да се разделите с нещата, които не ви носят удовлетворение. Може да започнете и ремонт у дома. Разчиствайте с размах и без притеснение. Втората декада на август обещава повече движение в личния живот. Личните отношения ще се активират, очакват ви нови запознанства и приятни срещи. Най-наситено в това отношение ще е времето в средата на месеца. Ако чувствате, че в живота ви сега няма нужда за силни емоции – послушайте интуицията си. Въпреки лятното настроение последната част на август ще бъде най-подходящото време за реализирането на творческите ви проекти. Някои от вас може да работят и през нощта. Не жалете сили, щом имате желание. Именно сега може да превърнете свое любимо занимание, което до момента ви е било хоби в доходоносна дейност. Бъдете искрени във всичко, което правите и ви очаква несъмнен успех.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Какви обичаи се правят през всеки ден от Страстната седмица?

Какви груби грешки правим при печене на хляб в хлебопекарна?

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

При отслабване: кои са най-грубите грешки, които правим?

В близост до България се намират Принцовите острови - ето къде

С този прост трик ще разберете дали яйцето е твърдо сварено

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com