Големият месечен хороскоп

121875
Големият месечен хороскоп
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този месец може да си поемете дъх. Използвайте първите дни на май за кратко пътешествие. Обвързаните представители на знака е добре да прекарат повече време с половинката. Обсъдете всички наболели въпроси. Сега ще имате достатъчно време за това. Не бързайте да съдите партньора си. По-добре да сте щастливи, отколкото да сте прави. Средата на месеца е добро време да направите повече за здравето си. Опитайте се да се разделите с някои от вредните ви навици. Променете графика си, за да може да приготвяте по-голямата част от храната си у дома. С напредването на дните ще се изисква по-сериозно участие от ваша страна в работата ви. Натрупаният опит ще ви изведе на преден план при избора на ръководството за решаването на по-сериозните въпроси. Това ще е сериозен шанс да се придвижите по служебната стълбица нагоре. Последните дни на месеца е добре да отделите време, за да посетите ваши роднини, които живеят

Телец

През този месец не се страхувайте да си поставяте високи цели. Започнете ударно без да се жалите.Първите дни на февруари ще поставят пред вас, на пръв поглед, неизпълними задачи, но ще бъдете галеници на съдбата и всичко ще се развива във ваша полза. В личните отношения от вас ще се изисква максимална откритост. Реагирайте при първите признаци на неразбирателство. В противен случай нещата може да се усложнят прекалено много и разплитането им да отнеме прекалено много време. Децата ще имат нужда от повече грижи и внимание. Следете за всяка промяна в поведението им. До края на месеца се опитайте да върнете всичките заеми, които дължите. Направете си добре сметката, да може да издържите периода финансово. Опитайте се да се въздържате от даването на съвети и натякването, като начин на общуване. Покажете най-милата страна от личността си.

Близнаци

Май 2017 година ще бъде един от запомнящите месеци в живота ви. Първите дни на периода ще може да се поздравите с победа, която отдавна очаквате. Битката няма да спре до тук, но вече водите по точки. Средата на месеца е добре на наблегнете на наблюдателността си. В семейството ви ще се случват неща, които е добре да отразите. Не бързайте да реагирате обаче. Сега ще е важно да направите само един ход, но верният. Връзката ви може да изживее криза, от която само разумът и добре направените сметки ще ви помогнат да преодолеете. Третата част на месеца е добре да посветите на подобряването на отношенията с вашите близки и приятели. Не отказвайте зов за помощ. Бъдете готови да откликнете, тъй като съвсем скоро вие ще имате нужда от същата подкрепа.

Рак

Този месец ще подложи на изпитание интуицията ви и умението да преценявате хората. През първите дни на периода може да бъдете въвлечени в странна схема, която изглежда много примамливо. Точно това трябва да ви подскаже да сте нащрек и да откажете офертата, колкото и привлекателна да ви се струва. Изобщо, всички ситуации, в които някой прекалено много настоява за участието ви подлагайте на съмнение. В семейството ще имате много събития, което ще наложи да се придържате към строг график. Начинът ви на живот е добре да се промени в посока на повече сън, движение и лека храна, за да може да посрещнете предизвикателствата в добра форма. В любовта не вярвайте на думи, дори да са най-красивите, които сте чули. Просто се усмихнете и продължете напред, без да поглеждате назад. Колкото и да ви е трудно това ще е най-полезният ход, който може да направите. Ще си спестите хиляди главоболия.

Лъв

Началото на новия месец ще ви даде широко поле за действие, изпълнено с невероятни възможности. Имате шанса да разширите в положителен смисъл почти всяка сфера, до която се докоснете. Първите дни на февруари насочете усилията си към разрешаването и уреждането на юридически въпроси. С малко усилия всичко ще се развива във ваша полза. Това е времето, в което може да изясните всичко, което „куца“ във връзката ви. Някои представители на знака ги очаква попълнение. Ще бъдете изненадвани от внезапни събития, които ще обръщат нещата във ваша полза. До средата на месеца се опитайте да направите така, че да върнете всичките си дългове – морални и финансови. Втората част на месеца посветете на това да направите една щателна ревизия на важните неща в живота ви. Това ще е времето да прецените от какво да се освободите, за да не ви дърпа назад. Бъдете хладнокръвни в действията си.

Дева

Месецът е добър за постигане на нови върхове в служебно отношение. За целта ще ви се наложи да направите доста неща, които не са от най-приятните, но щом сте решили да се борите ще трябва да се съобразите. За някои представители на знака това може да бъде преломен момент, в който да си дадат сметка дали да продължат в същата посока или да рискуват и да потърсят нова работа. В личен план нещата ще са в застой, което ще ви даде възможност да „подредите“ всичко в главата и сърцето си. Не придавайте да хората качества, които не притежават. Обърнете повече внимание на душевното си развитие. Инвестирайте в нови книги. Може би сега е моментът да се запишете на курс по чужд език или да опресните знанията си.

Везни

През този месец е добре да се погрижите за себе си. Направете тотална промяна в начина ви на живот, която да обхване храненето, времето за сън и прекарването на свободното ви време. Отдалечете от себе си хората, които ви натоварват или просто се чувствате зле в тяхната компания. Ако усещате прекален натиск в работата поставете въпроса открито и настоявайте за промени. Не се страхувайте да бъдете категорични и да поемете рискове. Периодът ще изисква повече време за партньора ви. Връзката ви се намира на етап, в който преминава в нова фаза и усилията на двамата са жизнено необходими за развитието ѝ. Не се страхувайте да мечтаете и да споделяте желанията си. Ще се изненадате от ентусиазма, с който ще бъдат посрещнати от страна на любимия ви човек. Някои представители на знака ги очаква попълнение в семейството. Възможни е да се наложи да се погрижите за ваш възрастен роднина.

Скорпион

Май няма да ви позволи да си починете от студените януарски дни. Това е добре, тъй като обзелият ви мързел няма да ви позволите да реализирате по-голямата част от глупостите, които се заформят в главата ви. Първите дни на месеца може да посветите на отношенията си с партньора. И двамата ще сте достатъчно романтично настроени, за да си простите много неща. Направете така, че да не останат недоизказани съмнения между вас. Средата на периода ще получите знак, че трябва да промените нещо в работата си. Нека това бъде вашата активност. Не е добра идея да сменяте работата си точно сега. Към 20 май роднини може да напомнят за себе си. Обаждането по телефона веднъж годишно, определено е не е вариант. Не губете връзка с тях и помислете как може да направите срещите си по-чести. Краят на месеца рискува да ви завари неподготвени с новината за предстоящо попълнение в семейството. Ако случката не е планирана не изпадайте в паника, а се опитайте да погледнете оптимистично на нещата.

Стрелец

През този месец е добре да обърнете внимание на финансовото си положение. Първо, разгледайте разходите си и помислете от какво бихте могли да се лишите. Това е добро време да откажете цигарите, например. Освен това домашно приготвената храна, освен че ще ви спести разходи ще подобни и здравословното ви състояние. Е, ще трябва да ставате по-рано, но всичко си има цена. В личен план може да се появят някои терзания. Това, което не бива да правите е да се сравнявате с останалите. Единственият човек, с когото е добре да се съревновавате сте вие самите. Средата на периода, точно когато се почувствате много уморени, съдбата ще ви поднесе подарък. Много вероятно е той да бъде с финансов оттенък. Използвайте го, за да разчистите дълговете си и да платите някоя забавена сметка. В работата не си позволявайте самочувствие, което да надскача възможностите ви. Това ще ви изиграе лоша шега. Демонстрирайки колко много знаете е напълно възможно да ви възложат задача, с която да не успеете да се справите.

Козирог

5-те зодии, които винаги намират истинската любов

Има зодии, на които им е писано да намерят голямата любов. Понякога те се лутат с години, попадат на грешните хора, но накрая приказкат...

Душата ви не иска покой, но ще се наложи да намалите темпото през този месец. В работата нещата не се развиват по начина, по който сте го представяли просто, защото ви остава още съвсем малко път до съвършенството. Вайкането и опитите да прехвърлите отговорността на някой друг ще ви навлече излишни неприятности и причини да се доказвате отново и отново. Половинката ви може да се отдръпне от вас в този момент, тъй като ще си помисли, че сте прекалено изнервени. Бъдете открити и си признайте, че имате нужда от психологическа подкрепа. В този момент вече ще може да се развихрите, както си знаете. Средата на месеца ще ви донесе всички позитиви, които сте смятали, че заслужавате плюс интересно предложение за смяна на работата. Последните дни на месеца ще ви пожалят и ще може да се насладите на първите плодове от неуморния ви труд. Не губете форма, обаче.

Водолей

Първите на дни на май ще поставят на изпитание вашата дисциплина. Ще ви е трудно да се съсредоточите, а ще е необходимо да положите усилия, за да не претърпите загуби. За по-сериозни решения е добре да се съветвате със специалист в дадената област. Успоредно с това началото на май ще ви даде поле за действие в сферата на образованието. Очакват ви успешни преговори и пътуване в чужбина. Използвайте времето до средата на месеца, за да реализирате най-важните за вас лични цели. Най-успешни ще са онези от вас, които работят в сферата на технологиите. С напредването на дните ще се изострят отношенията ви с околните. Тогава трябва да съсредоточите силите си да поддържате дипломатичния тон, особено ако позицията ви е такава, че да зависите от нечия оценка. Не забравяйте, че нивото на комуникация понякога определя успеха ни.

Риби

Новият месец ще постави интересни предизвикателства в живота на представителите на знака Риби. Пред вас ще се разгърнат сериозни възможности, които обаче може да ви уплашат с размаха си. Вашата задача ще бъде да се изправите смело лице в лице с тях, да се стегнете и да запретнете ръкави. Най-големи възможности ще имат представителите на творческите професии. Други ще имат възможността да насочат живота си в посока, свързана с изкуството. Ще трябва да намерите време, за да проверите дали имате шанс за развитие, в противен случай ще съжалявате, че не сте опитали. Друг важен аспект през май ще бъде ситуация, която ще ви постави в труден избор в личен план. Животът ще ви свърже с интересни и ценни хора, но ще трябва да се спрете на един от тях. Ако смятате, че имате достатъчно кураж може да махнете с ръка и да продължите напред сами, изчаквайки ситуацията да се проясни. Имате достатъчно неща, с които да запълните времето си, така че не се подавайте на самосъжалението.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com